Hafta sonu Galata Köprüsü'ne akın ettiler

Korona virüsle mücadele kapsamında getirilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının sona erdirilmesiyle birlikte, balık tutkunu vatandaşlar Galata Köprüsü'ne akın etti.

Hafta sonu Galata Köprüsü'ne akın ettiler
Hafta sonu Galata Köprüsü'ne akın ettiler
GİRİŞ 06.06.2020 10:06 GÜNCELLEME 06.06.2020 10:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde, korona virüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında getirilen köprü ve sahillerde balık tutma yasağı 1 Haziran'dan itibaren kaldırıldı. Olta balıkçılığı tutkunu vatandaşlar, yasağın sona ermesiyle birlikte balıkçıların en önemli buluşma noktaları olan Galata ve Atatürk Köprüsü'ne akın etti.

 

 

"DENİZ KOKUSUNU ÖZLEDİM"

Balık tutkunları, 2 ay aranın ardından, sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulanmadığı ilk hafta sonu da balık tutmak Galata Köprüsü'nün yolunu tuttu. Vatandaşlar, tatil günü doya doya balık tutmayı özlediklerini söylerken, balık azlığından şikayet etti.



Yasağın kalkmasının ardından balık tutmak için hafta sonunu iple çektiğini ifade eden Zeki Kızılaslan "Deniz kokusunu özledim. 3 aydır dışarıya çıkmıyorduk. Dün akşam 8'den beri buradayız, sabahladık. Bu sabah sanki balık yok gibi. Yunuslar olduğu için balık azmış" dedi.



Yıllardır hobi olarak balık tuttuğunu belirten İsmail Polat ise "Pandemiden dolayı eve kapanma söz konusuydu. Havanın güzel olmasını fırsat bilip geldik. Hem ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoruz hem de bedenimizi rahatlatmaya çalışıyoruz. Kısmetimize bugün balık yok. Daha önceden böyle olmuyordu. Yunusların ortaya çıkması balıkları bir nebze kaçırdı" diye konuştu. 

YORUMLAR 3
  • misafirim 3 yıl önce Şikayet Et
    kaplarında parmaktan küçük balık var bu insanlar mideleri değil gözleri aç insafsızlar
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu balık avlama hastalığınıza ne diyelim bilmiyorum korona olun diyeceğim pisliğinizi tüm aleme yayarsınız siz nasıl insanlarsınız anlamadım nasıl olsa beyin bedava
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın hiçbir ülkesinde bu rezilliği göremezsiniz hindistanda bile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı