Moda Sahili'nde dikkat çeken yoğunluk

Koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının bu hafta uygulanmamasının ardından ilk Pazar günü İstanbullular yine Moda Sahili'ne akın etti. Yaşanan insan yoğunluğu havadan da görüntülendi.

Moda Sahili'nde dikkat çeken yoğunluk
Moda Sahili'nde dikkat çeken yoğunluk
GİRİŞ 07.06.2020 20:14 GÜNCELLEME 07.06.2020 20:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının bu hafta uygulanmamasının ardından ilk Pazar günü İstanbullular deniz kenarlarına akın etti. Kadıköy Moda Sahili'ne gelerek vakit geçiren vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kimileri kayalıklardan denizi izledi, kimileri ise yeşillik alanlarda oturarak arkadaşlarıyla sohbet etti. Sahilde yürüyen bir kişi, “Normalleşme süreci başladı ama herkes çok fazla normalleşmiş. Hiç kimse maske takmıyor. Kimse umursamamaya başlamış. Biraz daha maskeli biraz daha kontrollü bir normalleşme olursa daha iyi olur." Dedi. 



Maske takmayan bir diğer genç ise, “Maske burada, 2 buçuk aydır dışarı çıkmıyoruz o yüzden çıktık. Zaten 40 yılda bir çıktım ama benim işim vardı. Bilgisayar malzemesi almaya geldim. Oradan biraz oturalım bari dedik sahilde insanları gördük o yüzden geldik. Marketlere girerken takıyoruz ama daraldım daha şimdi şurada çıkarttım." Diye konuştu. Moda Sahili'nde oluşan insan yoğunluğu havadan da görüntülendi. 

YORUMLAR 7
  • mersin33 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımız elinden geleni yapıyor hükümetimiz her şeyi yaptı .Kimi taziyeye gider,kimi kumar oynar kimi mevlit yapar kimi parti verir bunlar olduğu sürece ki,birşey olmaz mantığı var Türkide korona az yada çok devam edecektir .Verilen emeklere yazık..
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    umrecidir onlar umreci....
    Cevapla
  • tandoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar aklı sıra muhalefet yapıyor bırakın kendi hallerine kendilerini insandan saymasınlar.
    Cevapla
  • Şamar 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz siz olun modaya uymayın
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda hala niye maske takma mecburiyeti getirilmedi merak ediyorum sayın valim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti