Validen 'ziyaret' uyarısı: Vakalar arttı, erteleyin

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri’de son bir haftadaki Covid-19 vakalarının artışının ziyaretler nedeniyle olduğunu duyurarak, ‘Ziyaretleri erteleyin uyarısında bulundu.

Validen 'ziyaret' uyarısı: Vakalar arttı, erteleyin
Validen 'ziyaret' uyarısı: Vakalar arttı, erteleyin
GİRİŞ 08.06.2020 00:54 GÜNCELLEME 08.06.2020 00:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, twitter hesabından yaptığı açıklamasında, “Çok kıymetli hemşehrilerim, koronavirüs ile mücadelemizde dost ve akraba ziyaretlerine ara vermemiz önem arz etmektedir. Ancak ilimizde son bir haftadaki vakaların önemli kısmı bu ziyaretlerden kaynaklanmıştır. Lütfen sağlığımız için bu ziyaretleri bir süreliğine erteleyelim.” uyarısını yaptı.



 

 

 

YORUMLAR 4
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulların açılması zamanına kadar sert tedbirler devam etmeliydi. Asıl okullar açılınca ne olacak göreceğiz. Evinde virüsü kapan çocuk sınıfta herkese yayacak. Onlarda evlerine gittiğinde aile bireylerine virüsü verecek. İşte o zaman bir anda hasta sayısı tavan yapacaktır. Ekonomi diye tedbirler kaldırıldı. Maske diyorsunuz ya takan yok ya da ağzı kapalı burnu açık milletin veya çenesinde geziyor.
    Cevapla
  • Bakı yeşil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş eninde sonunda Vali ve Belediye bşk.larında bitiyor. Öyle rica ederimle felsan olmaz sert önlemler uygulamalı nişanmış düğünmüş kınaymış asker uğurlamaymış hatta kadınların günleri dahil çay ocakları kahveler berberler çok ağır cezalar uygulanmalı bu millet parayı sever para cezası olabilir dayak olabilir.
    Cevapla
  • 65üstüİNSANOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Valim bizim insanımız insanlıktan anlamaz.katı uygulayacaksın kuralı.rica etmeyeceksin.kurallara uymayanı aldır içeri.içeri aldırtmıyorsan.ev hapsinde tut.bak o zaman nasıl hizaya gelirler.ben 3 aydır eve hapsedildim.hastaneye kontrole gidemiyoruz.bizi düşünmeyenleri Rabbime havale ediyorum.saygılarımla
    Cevapla
  • Uygur 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valim çok haklı yeni normali yasak bitti diye vatandaş virüsü gitti diye düşünüyor. Maske sosyal mesafe hijyen şart biraz sevdiklerimizden ayrı kalacağız sonsuza kadar kalmaktan iyidir. Ayrıca Elazığda maske takın diyen polise saldırıp 2 polisi darp etmişler çok yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!