Son dakika haberi: 8 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 8 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. 20:36:06 Türkiye'de son 24 saatte 989 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 171 bin 121, can kaybı 4 bin 711 oldu. Bakan Koca değerlendirmesinde iyileşenlerin sayısında ciddi bir artış olduğunu belirtti.

Son dakika haberi: 8 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 8 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 08.06.2020 21:33 GÜNCELLEME 08.06.2020 21:33
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, son 24 saatte 19 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının ise 4 bin 711'e yükseldiğini belirtti. Bugün toplam 39 bin 361 test yapılırken, 989 yeni vaka tanısı konuldu.

İYLEŞEN HASTA SAYISINDA BÜYÜKA RTIŞ

Toplam vaka sayısı ise 171 bin 121 oldu. Bugünkü 3 bin 411 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 141 bin 380'e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 261, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 625 olduğunu açıkladı.

8 Haziran koroanvirüs tablosu, caka, can kaybı sayısı, son durum

BAKAN KOCA: TEDBİR AZALIRSA, TEHDİT ARTACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Haziran koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Vaka sayısında, maske ve mesafe kuralına uyulması şartıyla önü kesilmesi kolay bir hareketlilik var. İyileşen hasta sayımızda ciddi artış gerçekleşti. Solunum desteğine ihtiyaç azaldı. Yoğun bakım hasta sayısı yükselişte. TEDBİR AZALIRSA, TEHDİT ARTACAK.'' ifadelerini kullandı.



Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 46
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    20 yaş altı sarmaş dolaş mesafe yok, tedbir kalmadı facia geldi.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    kimse kimseyi kandırmasın malesef milletten hayır yok devlet maskesiz çıkmayı yasaklamalı hafta sonu sokağa çıkma yasa devam etmeli bu dönemde devletin katı kurallar getirmesi lazım
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüsten ölenlerin sadece sayısı söyleniyor. Haberlerde yaşı, resmi vs. hergün vefat edenlerin hepsi görsel olarak da paylaşılsa daha etkili olur bence. İnsan başına gelmeyince bilemiyor. Yasaklar çok erken kaldırıldı. Bu da daha gevşemeye neden oldu.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    20 yaş üstünü kontrol altın almadıkdan sonra Vakalar istenilen seviyeye inmez! Tatil yerleri dahil her yeri açtınız! ama 65 yaş üstüne ,18 yaş altına yasak var! .65 yaş üstünü ,18 yaş altını hasta ettiniz!.. Koronavirüsden daha tehlikeli hastalıkla oluşmaya başladı! ..yazık günah değilmi?.
    Cevapla
  • Ankaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda ciddi bir rehavet başladı. Geçen arkadaşım beni gördü maske yok tabiki gelip bir de kanka seni çok özledim deyip sarılmaya kalkmaz mı? Hop!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...