Şamil Tayyar AK Parti'deki görevini bıraktı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar görevden ayrıldı. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Tayyar, "Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum" dedi.

Şamil Tayyar AK Parti'deki görevini bıraktı
Şamil Tayyar AK Parti'deki görevini bıraktı
GİRİŞ 08.06.2020 20:22 GÜNCELLEME 08.06.2020 20:22
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir ay önce atandığı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı görevini bıraktığını duyurdu.

Tayyar, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile yaptığı görüşme sonrası kararı sosyal medya hesabından paylaştı. Tayyar, "Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız @mahirunal 'la istişare sonucunda 'yardımcılık' görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle" ifadelerini kullandı.




 

 

 

YORUMLAR 29
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    genelde ak partiden ayrialanlar solugu halktv nin kucaginda aliyor.. umarim milleti ve ummet isasirtmazssiniz davaya sahip cikarsiniz samil tayyar .. bu dava cumhur ittifaki ve digerlerinin davasi degil hak ile batilin mucadele davasidir. insallah hak davasinin yaninda durusunuz.. bekleyelim gorelim.. sasiracakmiyiz sasirmayacakmiyiz..
    Cevapla
  • ALP ARSLAN TURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    HELE HELŞE İçinde bulunduğumuz zamanda GAZETECİ VE YORUMCU LAZIM BİZE İYİ YAPMIŞ TV'LERDE KARŞI TARAFA CEVAP "KAPAK" YAPIŞTIRACAK ADAM LAZIM...
    Cevapla
  • Sakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan yolun açık OLSUNDA hainlerin yanında değil ülkenin yanında o mevkilere kimler getirdiyse unutma yoksa biz halkta unuturuz
    Cevapla
  • Evlad-ı Fatih'an 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan akp içindeki troller bunu da barındırmadı...!
    Cevapla
  • ŞEYH ŞAMİL 3 yıl önce Şikayet Et
    ŞAMİL bey siz her iki görevide layıkıyla yapacak kapasitede cevval bir kardeşimizsin..mücadeleyi bırakma..allah yardımcın olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek