Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a son uyarı: Haddini bilmezse Türkiye'nin yapacağı bellidir

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri TRT ortak yayınında değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina yönetiminine uyarıda bulunarak '' Yunanistan boş durmuyor kuru sıkı atıyor. Türkiye'ye bu tür laf atılır mı? Biraz kendine çekidüzen ver haddini bil. Sen eğer haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı şey bellidir.'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.06.2020 00:54 GÜNCELLEME 09.06.2020 00:54
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Başkan Erdoğan, haddini aşan Yunanistan'a çok sert uyarıda bulundu.

Başkan Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

'YUNANİSTAN ÇIKMIŞ KURUSIKI ATIYOR, SEN KİMİNLE DALGA GEÇİYORSUN? HADDİNİ BİL'

 

 

Doğu Akdeniz'de tablo ortada. Bu tabloda Türkiye'nin Libya'nın deniz yetki alanlarındaki konumu da ortada. Bu konuda Türkiye'nin en ufak taviz vermeyeceğini akıllı olan adam bilir. Şimdi bizim 3 tane sondaj gemimizi var 2 sismik araştırma gemimiz var. Bunlar buralarda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bir tanesini Karadeniz'e gönderdik. Bunlar bunları çok çok rahatsız ediyor. Sondaj gemilerimizin yanında her türlü hazırlık içerisinde buraya geliyorlar. Burada en ufak bir yanlışa girerseniz gereken yapılır. Yunanistan çıkmış kurusıkı atıyor. Türkiye'ye bu tür laf atılır mı? Sen kiminle dalga geçiyorsun. Haddini bil. Sen eğer haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı şey bellidir. Güney Kıbrıs'ta 2 tane camimizi molotof kokteyli yakmaya, bizans bayrağını bu tür şeyler yapıyorlar. Bunları yaptığınız zaman bunlar karşılıksız kalır mı?

YORUMLAR 111
  • YazdimGectim 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan gavuru suan korkmuyorum bah diy,terbiyesizler bizimle eyleniyler
    Cevapla
  • kızım Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Hey yunan geçmişten ders almayan geleceğe İsabetli bakamaz bizde bir atasözü vardır ısıracak olan it dişini göstermez senin payına düşen sadece havlamakdır bu kadar müsade ediyoruz
    Cevapla
  • Atak43 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhur Başkanım. Bunlarda Unutkanlık var. Hasretle Ege Denizine kaçıp, döküldüklerinin üzerinden 50 sene geçince unuttular, şımardılar, ileri geri konuşmaya, hadlerini bilmemeye başladılar. Gene 1974 te hadlerinin bildirgesini aldılar. Şimdi onun üzerinden 50 sene daha geçti.Tabii unuttular. Birde ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR. Tokat yemeden rahat edemiyorlarsa biz ne yapalım. Biz üstümüze düşeni yaparız. Askerimizle, Milletimizle. Maksat komşumuz rahatlasın.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanm konuşturmayın bu yunanı
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis asker göndermeye lüzum yok kayıtlı avcılar yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir