Fenomen 'Ares'i öldüren baba-oğul için istenen ceza!

Antalya'da, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Veysi E. (47) ile oğlu Kadir O.E. (25) hakkında hazırlanan iddianame Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, baba ve oğlunun ömür boyu hapisleri istendi.

Fenomen 'Ares'i öldüren baba-oğul için istenen ceza!
Fenomen 'Ares'i öldüren baba-oğul için istenen ceza!
GİRİŞ 10.06.2020 09:49 GÜNCELLEME 10.06.2020 09:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 4 Şubat günü Kepez ilçesi Duacı'daki ormanlık alanda meydana geldi. Kadir O.E., iddiaya göre bir internet sitesinde kız kardeşi H.E.'nin (14) müstehcen fotoğraflarını gördü. Kadir O.E., bunun üzerine kız kardeşine baskı yaparak bu fotoğrafları sordu. Fotoğrafları 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'in siteye koyduğunu öğrenen Kadir O.E., durumu babası Veysi E.'ye anlattı. Baba- oğul Diyarbakır'dan gelip, Şeyhmus Özdemir'i 'reklam filmi çekmek' bahanesiyle buluşmaya davet etti.  

 

 

Baba oğul, buluştuktan sonra Kepez'de ormanlık alana götürdükleri Özdemir'i darbetti. Veysi E. ve oğlu Kadir O.E. sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerince gözaltına alınan baba ve oğlu, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Hastanede tedaviye alınan Şeyhmus Özdemir ise 15 gün sonra yaşamını yitirdi. 

 

 



ÖMÜR BOYU HAPİS TALEBİ

Veysi ve Kadir O.E. hakkında hazırlanan iddianame, Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, sanıklar hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis talep edildi. Veysi E., iddianamede de yer alan ve kolluk kuvvetlerine verdiği ifadesinde, maktulün kendisine ve oğluna küfrederek saldırdığını, darbedildiklerini belirterek, "Ben babalık psikolojisiyle şahsın yüzüne vurmaya başladım. Bacaklarına da tekme attım. Oğlum şahsa vurmadı. Şahıs birkaç dakika bayıldı. Tekrar ayılınca aracımızın arka koltuğuna oturttuk. Polisi ve ambulansı aradık" dedi. Kadir O.E. de benzer savunma yaptı.

YORUMLAR 8
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    namus davasına benziyor. adalet tecelli eder inşallah.
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınız illaki internet kullanacaksa evdeki kotalı engelli interneti kullanısın kontrol edin
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    bu olayda müebbet istemek bence yanlış ne yapacaktı polise verecekti şartlı tahliye tutuksuz yargılanbma 3 kuruş para cezası iki gün sonra başka bir kızı tuzağına düşürme ya bu gibi şeyler için caydırıcı mesela adam için istenen müebbet gibi bir ceza olsun ki insanlar katil cani olmaya
    Cevapla
  • Bremenli 3 yıl önce Şikayet Et
    eger resimleri aciga vurmussa namus davasidir düsürün gitsin yoksa bunun gibiler kizlarimizi cocuk yasta aklini bozuyor
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bremenli arkadaş herkes kendi çocuğunu kontrol etmeli suç kimde toplumsal olarak çocuklarımızı kontrol edebiliyormuyuz
    Cevapla
  • gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    ölen şahıs 13 yaşında bi kızın resimlerini nasıl aldı ve neden koydu? 13 yaşında bi kız nasıl tanıştı ve resimleri nasıl verdi? kızın abisi 13 yaşında bi kızın müstehçen resimlerini nasıl ve nerede buldu? ve bunların sonucunda 1 katil ama içlerinde en masum olan katil olan baba. çocuklarınıza sahip çıkın.
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    sen gerçek dünyadamı yoksam hayal dünyandamı yaşıyorsun nasıl buldu nasıl etti nasıl tanıştı tanışabileceğin fotoğraf paylaşacağın ve yayınlanan hiç bir şeyin sır olarak kalmayacağı bir internet olayı var belki sen bilmiyorsundur diyecem buraya yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu konulara bireysel bir şey yapmak çok zor. Bireysel ancak bu kadar oluyor. Devletin tüm kanunları düzeltmesi, insanlara ahlak ve maneviyati küçük yaşta öğretmesi lazım. Ahlaksızlığı yayan sosyal medya vb oluşumlara ciddi kontrol ve denetim getirmesi lazım. Yoksa çok insanın canı yanar. Bunlar iyi günlerimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor