Yunan medyasını bunu konuşuyor! 'Bir gece ansızın gelebiliriz'

Ayasofya ve Doğu Akdeniz tartışmaları sonrası yeniden gerilen Türk-Yunan ilişkileri ve Yunanistan'ın savaş tehditlerinin ardından Türk hackerlar bu kez de Yunanistan’ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını hackledi. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.

Yunan medyasını bunu konuşuyor! 'Bir gece ansızın gelebiliriz'
Yunan medyasını bunu konuşuyor! 'Bir gece ansızın gelebiliriz'
GİRİŞ 13.06.2020 00:41 GÜNCELLEME 13.06.2020 00:41
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Türk hackerlar Yunanistan’ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını hacklediğini duyurdu.

Hackerlar Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi sitesinin ana sayfasına “ Bir gece ansızın gelebiliriz. Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir. Buradan haddini aşanları ikaz ediyoruz” notunu bıraktı. Öte yandan, RootAyyıldız adlı Türk hacker topluluğu, da önceki gün Yunanistan İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesi ve e-devlet portalını hack'lediğini açıkladı. Hacker'lar "Türkiye'ye laf uzatırken bir kez daha düşünün" ifadelerini kullanmıştı.



GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE HACKLENMİŞTİ

RootAyyıldız, internet sayfasından, yaptığı duyuruyla, siber saldırılardan sorumlu olduğunu açıkladı; grup, saldırıların Atina'nın Türkiye'ye yönelik tehditlerine bir cevap olarak gerçekleştirildiğini de belirtti.

 

"TÜRKİYE'YE LAF UZATIRKEN BİR DAHA DÜŞÜNÜN"

Hacker grubu sayfasından yaptığı açıklamada,şu açıklamayı paylaştı: "Selamün Aleyküm, Yunanistan'a ait einventory.e-gif.gov.gr adresini 'dump' ettim. Bu verileri paylaşıyorum. Detaylı bakan olursa Yunanistan'a ait birçok bakanlık görevlisinin bilgilerini bulabilirler. Türkiye'ye laf uzatırken, bir daha düşünün"

 

ATİNA İLE İLİŞKİLER GERİLDİ

İstanbul Fethi'nin yıl dönümünde Ayasofya'da Fetih Suresi'nin okunması Yunanistan'ı rahatsız etmişti. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki çalışmalarından da rahatsız olan Yunanistan'dan "Türkiye ile savaşa hazırız" açıklaması gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise buna karşılık "Yunanistan boş durmuyor, kuru sıkı atıyor. Türkiye'ye laf atılır mı? Haddini bil! Bilmezsen Türkiye'nin yapacağı şey bellidir" ifadelerini kullanmıştı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da dün Yunan tarafından yapılan açıklamalara "O bir dil sürçmesidir. Yunanlıların Türkiye ile savaşmak isteyeceğini ben matematik olarak uygun ve doğru olmadığının altını çizmek istiyorum" diyerek cevap vermişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 61
  • K.Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
    Cevapla
  • Torun 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan çılgınlık yaparsa adalarını kaybeder 40 yıldır savaşan bir orduyla kimse karşı karşıya gelmek istemez ortadoğu afrika ve balkanlarda rus ve israil hariç bizimle başa çıkabilecek güç yok iran mısır dahil
    Cevapla
  • Alparslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Elinden geldiği kadar komşularınla iyi geçin.Aklını kullan.İngiliz ve İsrai'in oyununa gelme.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar savaş bizide ekonomimizi de bitirir umarım dahada tırmandırılmaz güçlüyüz haklıyız ama savaş her zaman olduğu gibi yıkım demek şehit demek benim fikrim inşla yunan ayağını denk alır yerini bilir aksi takdirde kaçınılmaz sonunu hazırlıyor kıbrısın geri kalan yarısını da alsaydık fena olmazdı sadece askeri alan diye kulanırdık
    Cevapla
  • 1905 3 yıl önce Şikayet Et
    egenin iç deniz olması hiç fena fikir değil sonunu düşünen kahraman olamaz
    Cevapla
  • Erdal EKİCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hackerlarımız onların alınından öpüyorum ellerine sağlık onlar oğuldurlar oğul
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi