Maçka Parkı'nda bir doktoru ağır yaralayan zanlı tutuklandı

Son dakika haberi: Maçka Parkı'nda doktor Süleyman Dönmezler'i ağır yaralayan zanlı Emrah D. nöbetçi savcılık tarafından 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Maçka Parkı'nda bir doktoru ağır yaralayan zanlı tutuklandı
Maçka Parkı'nda bir doktoru ağır yaralayan zanlı tutuklandı
GİRİŞ 12.06.2020 21:27 GÜNCELLEME 12.06.2020 23:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistanlık yapan Süleyman Dönmez'i yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Emrah D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

 

 

Müracaat savcılığınca ifadesi alınan şüpheli Emrah D.  "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan şüpheli Emrah. D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • SİBGATULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu "İNSAN OLAMAZ,OLMAZ"Bunu yakacaksın yakacaksın!Bütün Türkiye kurtulsun ve kurtulur da!
    Cevapla
  • mübarek 3 yıl önce Şikayet Et
    bu millet ne yiyor ne içiyor nasıl bir eğitim alıyorda bu kadar saldırgan hale geliyor. millet birbirine saldırmak için bahane arıyor. merhamet sıfır. ne oldu bu millete bu yobazlık bu insanlık dışı hareketlerin kaynağı ne???? bence ülke olarak koronavirüsten bile acil ve önemli sorunumuz bu.
    Cevapla
  • emrah aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    ne adaleti ben kesinlikle bu .serbest bırakılma olaylarının hakımın savcının keyfine göre yapıldıgını düşünüyorum. o hakime saldırsaydı gün yüzü görmezdi .savcı olasydı kırılmadık kemiği kalmazdı
    Cevapla
  • UYAN TURKİYEM 3 yıl önce Şikayet Et
    7 sabıkası olan adamı sokaga salarsanız sonuç boyle olur. o doktora yazık deyilmi boyle adalet olmaz suçlar cezasız kalırsa suç oranı artar
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    tutuklandı mı tutuklandı mı vayyyyy beeeee tutuklanmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı