Sadece camileri değil beyninizi de ahıra çevirmişsiniz

Haber7 yazarı Esra Elönü, bugünkü köşe yazısında sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımın bir kesime mal edilmeye çalışıldığını kaydederek tepki gösterdi.

Sadece camileri değil beyninizi de ahıra çevirmişsiniz
Sadece camileri değil beyninizi de ahıra çevirmişsiniz
GİRİŞ 15.06.2020 10:24 GÜNCELLEME 15.06.2020 10:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İşte Elönü'nün o yazısı:

 

Diyorsun ki bu ağzı kırılmış cam parçalarıyla dolu çirkeflerin arasında zaman beyhude. Diyorsun ki “ Sen onlar gibi kalemini çöpe banarak yazamazsın, onlar gibi leş kargalarına rüşvet verip, kiralık klavyelere cerahat dolduramazsın .

Doğru, yapamayız. Şerefli olun uyarısı bunların bünyeleri için fazla sarsıcı bir depremdir ve bilirsiniz depremde de ilk kanalizasyon boruları patlar. Dün de bunu yaşadık. İnsan sırf bunların leşliğinde yüzmemek için kendi deryasında boğulmayı göze alır. İnsanın kendi deryası temizliğinden emin olduğu şeref mıntıkasıdır.

 

Bulundukları bütün mecraları umumi Wc’ye döndüren Chp dili , dün kendi kazdığı kuyuya bir sandalye daha atıp sefilliğin okey masasını oluşturdu.

Twitterda bir hesap, pilav tabağında prinç tanesi bile değil o derece zayıf bir hesap. Yasin Börü ve arkadaşlarının katili Demirtaş’ın eşine ahlaksız ve iğrenç bir ithamda bulunuyor. Böylesi aşağılık bir yazıya verdiğimiz tepki, aynısı bize yazıldığında vereceğimiz tepkinin garantisidir. Ki şahsıma edilen küfürler atılan iftiraları coğrafyaya vurursan dağa, yapıya vursan gökdelene tekabül eder o derece.

Sonra durdum düşündüm evet böyle bir ahlaksızlığı savunamayız lakin biz bu ahlaksızlıklarla karşılaştığımızda bizi kim savundu?

Gezi olaylarında beyinlerindeki gider borularını pankart pankart ifşa edenler, Cumhurbaşkanımızın annesi ve eşini küfür lağımlarına gark etmek isteyen kanalizasyon boruları karşısında hangi Chp’li tek bir söz söyledi.

Bugünlerde meclis çekmecelerini açıp kapatmaktan başka hiçbir işi olmayan beyin hücreleri vasıfsız vekilin Sümeyye Erdoğana kendi batağından en ahlaksız iftira atması karşısında hangi Chp’li tepki gösterdi.

Geçmiş dönemlerde  Aile Bakanı Sema Ramazanoğluna “ Birilerinin önüne yatmış vaziyette” diyen  Cumhuriyet Haliç Partisi lideri Kılıçdaroğlu özür diledi mi ?

Hatırla 2013 yılında Cumhuriyet Gazcısı Cüneyt Arcayürek Emine Erdoğan’a ne demişti?  Şerefi bünyesine tutturacak olsan mandal bulunamayacak o rezil sözlerini buradan yazmayacağım . Kim tepki verdi?

Kamer Gencin çirkefçe söylediklerine hangi siyasetçi tepki verdi?

Bağırarak olmayan adamlığını yırtan Grup Başkan Vekilinin iğrenç yakıştırmalarına neden sağır kaldınız?

Fahrettin Altun ve ailesine dikiz ve iftira ekibi yollayan çöp poşetlerine tepki gösterdiği için Sanatçı Şükriye Tutkun’a sümüklü manşetini atan Cumhuriyet bataklığına hangi sanatçılar tepki verdi mesela..

Canı Amerikada Cananı İstanbul’da olan Kılıçdaroğlu Kaftancıoğlunun lağımdam lağımlara koşan twitlerine hakaretlerine bir tepki koydu mu ?

Ve yine debelene debelene böğürerek duvardan duvara çarpılan moloz çuvalları gibi döküldüler. Güya öyle bir twitten mağduriyet yaratıp teröristlerle düet halinde oluşlarını meşru kılacaklardı. O artık o atık klavye kabloları kendi küfürbaz boğazlarına dolandı.

Bütün il ve ilçe başkanlarının rögar kapakları açıldı. O iğrenç küfürleri ortaya saçıldı.

Önce ağzınızı çalkalayın İstanbul Belediyesi sizin ağzınızı bir ilaçlasın ondan sonra ciyaklayın.

Kendi küfürlerinizle kendi kalenizde yüzleşmeniz de hakikatin size golü olsun .

Esra Elönü - Haber 7 

elonue@gmail.com

Twitter@elonue

YORUMLAR 31
  • Figen 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklimdan geçenlerin vücut bulmuş hali...bravo size yine mükemmel dökmüşmüşsün bacım....
    Cevapla
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek söz kalmadı helal olsun ablacım
    Cevapla
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek söz kalmadı helal olsun ablacım
    Cevapla
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyecek söz kalmadı helal olsun ablacım
    Cevapla
  • Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bacım ama bu yazdıklarını imanı edebî hayasi olan anlar onların çoğu anlamaz islah olmalarını allahtan niyaz ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı