Belediye Başkanı isyan etti: Sizce bu normal mi arkadaşlar?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahil hattında bazı vatandaşlar tarafından atılan çöplerin fotoğraflarını bizzat çektiğini belirterek "Geçenlerde yine bu hattan bir görüntü paylaşmıştık, infial yaratmıştı. Bugün de bunları bizzat çektim. Sizce bu normal mi arkadaşlar! Size de danışmak istiyorum; bu konuda daha radikal önlemler alalım mı?" diyerek adeta isyan etti.

Belediye Başkanı isyan etti: Sizce bu normal mi arkadaşlar?
Belediye Başkanı isyan etti: Sizce bu normal mi arkadaşlar?
GİRİŞ 16.06.2020 07:54 GÜNCELLEME 16.06.2020 07:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sahilde çöplerini bırakan vatandaşlara Twitter'dan isyan etti.

 

 

BUNLARI BİZZAT ÇEKTİM

Türkmen, sahil kenarında bırakılan çöplerin fotoğraflarını kendisinin çektiğini belirterek, 'Sizce bu normal mi arkadaşlar!' diyerek sitem etti. Türkmen paylaşımında, "Geçenlerde yine bu hattan bir görüntü paylaşmıştık, infial yaratmıştı. Bugün de bunları bizzat çektim. Sizce bu normal mi arkadaşlar! Size de danışmak istiyorum; bu konuda daha radikal önlemler alalım mı? Evet diyorsanız beğen tuşuna basın, yorum yapın. Çıktık bir yola bakalım" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 8
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım kamera koy bir kameranın parekende satış fiyatı 400 lira. tespiti yap cezayı bas Bak bir daha olur mu olmaz
    Cevapla
  • Yozgatlı Fetih 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Caydırıcı cezalar yok ülkemizde. Kendisine bile saygısı olmayan insanların doğaya saygısı olmaz. Ancak anladığı dilden cezalar adam eder onları.
    Cevapla
  • Gençlik 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik hayatı takmıyor ki çevreyi taksın!
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan temizliği sevecek ki çevresini de temiz bıraksın. Bilim kurgu filmlerinde ki senaryo, soyutlanmış yaşam alanları oluşacak. Böylelikle temiz olmayan vahşiler kendi doğalarında bırakılacak.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Mobese koy, çöp atanları sosyal medyadan ifşa et, kimliğini tespit ettiğine ceza kes, bak bakalım bi daha yapıyorlar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk