Aksaray Valisi Ali Mantı'dan veda mesajı

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine getirilen Aksaray Valisi Ali Mantı, veda mesajı yayımladı.

Aksaray Valisi Ali Mantı'dan veda mesajı
Aksaray Valisi Ali Mantı'dan veda mesajı
GİRİŞ 17.06.2020 00:48 GÜNCELLEME 17.06.2020 00:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Aksaray Valisi Ali Mantı'nın vedası şu şekilde;

Saygıdeğer Aksaraylılar,

 

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

05 Kasım 2018 tarihinde başladığım Aksaray Valiliği görevimden 10 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi görevine başlamak üzere ayrılıyorum.

 

 

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Aksaray halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik.

Mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak  problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak  ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret ve samimiyetle çalıştık.

Aksaray’da güzel dostlarla tanıştık ve dostluklar edindim. Bu güzide şehirde görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve siz değerli Aksaraylılara hizmet etmenin gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım.

Bu vesile ile şahsıma Aksaray’da Vali olarak hizmet etme imkânını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Aksaray’da bulunduğum süre içerisinde çalışmalarımda bana yardımcı olan milletvekillerimize, tüm mesai arkadaşlarıma, askerî erkâna, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, kıymetli yargı mensuplarımıza, yerel yönetimlerimize, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, il müdürlüklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Aksaraylı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Aksaray Valiliği görevine atanan Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’ya yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında  başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaray’da görev yapmış olmanın onuruyla tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Allaha emanet olunuz.

YORUMLAR 13
  • Ertümen BUĞDAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Aksaray halkın içinde bir Vali ile çalıştı Lafını çekmeyen dürüst, samimi bir insan ..Allah işini gücünü rast getirsin
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valim aksaray halkı sizi çok sevdi
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın valim yolunuzda bahtınızda açık olsun sizin gibi devlet adamlarını Allah başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Kastamonu Daday Kaymakamlığı da yapmıştı. Kıymetli bir yönetici. Tebrik ederim.
    Cevapla
  • RECEP TOPCU 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcınız olsun yeni görevinizde başarılar dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu
AK Parti içinde neler oluyor?