Pençe ile 36 saatte terör örgütünün beli kırıldı!

Pençe-Kaplan Operasyonu'nun ilk 36 saatinde terör örgütüne ait 500'den fazla hedef, top, Fırtına obüsü, ÇNRA, SİHA ve F-16 atışlarıyla imha edildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, birlik komutanlarına "Pençe-Kaplan Operasyonu'nu da başarıyla kapatıp komandonun, Kara Kuvvetlerimizin, TSK'mızın tarihine yeni bir altın sayfa ekleyeceksiniz." sözleriyle seslendi.

GİRİŞ 18.06.2020 09:34 GÜNCELLEME 18.06.2020 10:14
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kuzey Irak'ta PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Pençe-Kartal' ve 'Pençe-Kaplan' operasyonlarının 36 saatlik bilançosu açıklandı. 

 

Pençe-Kaplan Operasyonu'nun ilk 36 saatinde terör örgütüne ait 500'den fazla hedef, top, Fırtına obüsü, ÇNRA, SİHA ve F-16 atışlarıyla imha edildi. 

BAKAN AKAR'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

 

Milli Savunma Bakanı Akar, Kara Kuvvetleri Harekat Merkezinde takip ettiği operasyon sırasında birlik komutanlarıyla videokonferans yöntemiyle görüştü. 
Akar: "Pençe-Kaplan Operasyonu'nu da başarıyla kapatıp komandonun, Kara Kuvvetlerimizin, TSK'mızın tarihine yeni bir altın sayfa ekleyeceksiniz."
 

 

YORUMLAR 31
  • EŞCİNSEL CHPLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah sizinle gurur duyuyorum tebrik ederim
    Cevapla
  • Ramazan YEG 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte buraya yazıyorum: Eğer ki o söz konusu sarp dağlık alan (ingilizlerin Türkiye'ye tuzak olarak çizdikleri Irak sınırı) ulkemize katılmadıkca yani Irak sınırı tarafımızdan yeniden çizilmedikçe 36 yıldır bizi binbir türlü belalar maliyetler ve bedeller karşılığında uğraştıran ve uğraşanlara imkânlar sunan bu sınır daha çoook uğraştırır bizi. sorunun çözümü kalıcı yö ntemlerle çözülmelidir. Ben de 30 yıldır bunu söylüyorum ve zaman hep beni haklı çıkarıyor maalesef.
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların girdiği mağara deliklerini ve içini cayır cayır yakalım ki dünya görsün, ibreti alem olsun. Sesleri solukları kesilsin.
    Cevapla
  • Mustafa pala 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi birliğimizi daim ordumuzu muzaffer eyle ALLAH'IM tırnaklarına taş değmesin kahraman mehmetlerimizin amin
    Cevapla
  • #REIS# 3 yıl önce Şikayet Et
    leş yokmu leş sabırsızlıkla bekliyorum leş sayısının açıklanmasını inşallah askerimizin burnu bile kanamadan sağ sağlim görevlerini tamamlar ve geri dönerler Allah Askerimizi ve polisimizi korusun. AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!