Hesabı ödememek için denize atladı

Kuşadası’nda gittiği bir lüks restoranda hesaba itiraz eden ve ödemek istemeyen müşteri Kuşadası’nı ayağa kaldırdı. Hesabı ödemek istemeyen ve garsonlarla tartışan sinirli müşteri, daha sonra aldığı alkolün de etkisiyle denize atladı ve Kuşadası Körfezi’nden Sisam adasına doğru yüzmeye başladı. Polisin haber vermesiyle olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri ortalığı ayağa kaldıran vatandaşı gözaltına aldı.

Hesabı ödememek için denize atladı
Hesabı ödememek için denize atladı
GİRİŞ 18.06.2020 10:04 GÜNCELLEME 18.06.2020 10:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turistik beldelerden Kuşadası'nda ilginç bir olay yaşandı. Bir balıkçı restoranındaki müşteri, gelen hesaba itiraz edip para ödememek için denize atladı.

 

 

KENİNE ZİYAFET ÇEKTİ

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Limanı girişindeki bir balıkçı restoranına giden ve isminin Fatih olduğunu söyleyen bir kişi tek başına masaya oturarak kendine ziyafet çekti. Yemeğin ardından hesabı isteyen müşteri, 330 TL hesap gelince önce garsonlar ve ardından da restoran yetkilileri ile tartışmaya başladı.

 

 

DENİZE ATLADI

Alkollü olduğu gözlenen ve hesabı yüksek bulan müşteri ardından restorandaki çalışanlar ve diğer müşterilerin şaşkın bakışları arasında kendini denize attı ve Kuşadası Körfezi’nden Sisam adasına doğru yüzmeye başladı. Restoran yetkililerin polise ve sahil güvenlik ekiplerine haber vermesiyle olay yerine güvenlik ekipleri geldi. Kuşadası Körfezi’nde yaklaşık 2 mil yüzen vatandaş, karadan polis, denizden de sahil güvenlik ekiplerine zor anlar yaşattı.

Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen Fatih isimli vatandaş sahil güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alınarak, sahil güvenlik botuyla Kuşadası Setur Marina’ya getirildi. Kıyıya çıkarılan ve ifadesi alınan söz konusu kişi, daha sonra restoran yetkililerinin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ali Asker 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben ne ara bukadar yedim içtim kardeşiiimmm. :))
    Cevapla
  • Guuuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Şişede durduğu gibi durmuyor.
    Cevapla
  • zuhahahha 3 yıl önce Şikayet Et
    :D:D::D hahahhahah hahahahahha tam komedi :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!