Çin'de Kovid-19 aşı çalışmasında ikinci faza geçildi

Çin'de Tıbbi Biyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen potansiyel yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı için klinik çalışmalarda ikinci faza geçildiği belirtildi.

Çin'de Kovid-19 aşı çalışmasında ikinci faza geçildi
Çin'de Kovid-19 aşı çalışmasında ikinci faza geçildi
GİRİŞ 20.06.2020 21:28 GÜNCELLEME 20.06.2020 21:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin'de Kovid-19'a karşı aşı çalışmaları devam ediyor. Çin Tıp Bilimleri Akademisi’ne bağlı Tıbbi Biyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen potansiyel Kovid-19 aşısı için faz 1 çalışmalarının tamamlandığı ve 2'inci faza geçildiği belirtildi.

Aşının etkinliğinin ve güvenilirliğinin test edileceği 2'inci aşama çalışmalarının Yunnan eyaletinde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı'na göre, şuana kadar, 5 farklı potansiyel Kovid-19 aşısı klinik araştırılmanın yapılması için onay aldı.

Dünya genelinde Kovid-19 salgınında kayıtlara geçen vaka sayısı 8 milyon 800 bin 798'e ulaşırken son verilere göre, toplam 463 bin 450 kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR 1
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık gerçeği bilemeyiz kasıtlı olarak mı çıkarıldı yoksa mutasyon mu... Fakat şunun tedavisini artık birisi buldun, tabi yerli veya Müslüman bulsa daha iyi olur ama sonuçta olmasa da bulsun yeter artık. Kurallara uyalım, EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım... Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza hayırlı gelecekler nasip etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız