Sabaha karşı korkunç kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberine göre, Uşak'ın Banaz ilçesinde, yolcu otobüsünün aynı yöne seyir halinde olan kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

GİRİŞ 24.06.2020 06:07 GÜNCELLEME 24.06.2020 08:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kaza, Banaz-Uşak karayolu Kaklık köyü mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre: Çorum-İzmir istikametinde seyreden Hüseyin Tuncer idaresindeki 19 AAU 939 plakalı yolcu otobüsü, aynı yöne seyir halinde olan Mustafa Karabacak idaresindeki 42 L 1497 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

 

 

Otobüste bulunan yolculardan yaralanan 18 kişi il ve ilçe hastanelerine kaldırıldı. Sağlık ekipleri otobüs sürücüsü Hüseyin Tuncer ile yedek şoför Nurettin Erdem'in öldüğünü belirledi. Ölen 2 şahsın cansız bedeni Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

YORUMLAR 12
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Araçlara güvenli mesafe sensör zorunlu olmalı 100metre_75metre_50metre_25metrede ikazlar verecek şekilde çalışır olmalı böylece dikkat artırılarak kazalar bir nebze engellenebilir.
    Cevapla
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Arka ışıklar ya görünüyor ya görünmüyor.belkide çamurdan görünmüyordu.bilmiyoruz.artık otobüs şoforlarına uykusuzluk ve yorgunluk testi yapılmalıdır.
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan vurdu diye otobüş şoförü suçlu görünebilir ama kamyonlar sinyal vermeden ani şerit değiştirıyor ve kazaya sebep oluyor kaç kere bu şekilde kaza atlattım
    Cevapla
  • ZÜLFİKAR ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay yerindemiydin hemen ahkam kesmişsin aracın takosu sana söyler osaatte host uyumasa kaptanı uyarırdı
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin . .
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    uyuyor uyuyor sabah tam karsigan gunes vurur alllah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde