İstanbul’da 5 bin polisle dev denetim!

İstanbul genelinde 5 bin polisin katılımıyla eş zamanlı olarak "Yeditepe Huzur Denetimi 2020/6" gerçekleştirildi.. Narkotik köpeklerinin kullanıldığı uygulamaya, polis helikopteri de destek veriyor. 'Gece kartalları' olarak adlandırılan bekçiler de ilk defa asayiş uygulamasına katıldı.

GİRİŞ 26.06.2020 23:29 GÜNCELLEME 26.06.2020 23:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatları doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonundaki "Yeditepe Huzur 2020-6" uygulaması, saat 20.00'de başladı.

Uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, İstanbul ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları, Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı.

KADIKÖY'DEKİ DENETİMLER

Kadıköy Pazaryolu Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlere, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, trafik polisleri ve yunus polisleri katıldı. Özel harekat polisleri de denetimlere destek verdi. Ekipler, cadde üzerinden geçen ve şüpheli görülen araçları ve ticari taksileri didik didik aradı. Araç içindeki kişilerin kimlik sorgulamaları ve üst aramaları yapıldı. Öte yandan polis helikopteri de denetime havadan katılırken hassas burunlu narkotik köpeği de araçlarda arama yaptı. 

Fatih Millet Caddesi, Beyoğlu Taksim Meydanı ve Sarıyer'de oluşturulan denetim noktalarında da şüpheli bulunarak durdurulan araçlar teke tek aranıp içindekiler kimlik kontrolünden geçirildi, üstleri arandı.

YORUMLAR 2
  • Ahmet cece 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen biraz da santajcilarin adli vakalarinda pesine düsün
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav para için şu yapılan suçlara değer mi be arkadaş. Hadi aldın parayı diyelim ki çok zor, diğer Dünya'da ne diyeceksin !? Allah akıl fikri versin hocam. Allah polislerimize yardımcı da olsun. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. EVDEKAL alalım ve kurallra uyalım. Çok mu zor ? Hayırlısı olsun bakalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!