Yargıtay'dan son dakika Metin İyidil kararı

Son dakika haberi: Eski korgeneral Metin İyidil hakkındaki beraat ve tahliye kararı bozuldu. İyidil, darbeye teşebbüse yardımdan 20 yıla kadar hapisle yargılanacak. FETÖ'nün darbe girişiminden iki gün sonra tutuklanan İyidil, müebbet hapis cezasına çarptırılmış, daha sonra istinaf başvurusunda tahliye ve beraatine karar verilmişti.

Yargıtay'dan son dakika Metin İyidil kararı
Yargıtay'dan son dakika Metin İyidil kararı
GİRİŞ 01.07.2020 15:50 GÜNCELLEME 01.07.2020 16:10
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, FETÖ'nün darbe girişimi sanığı eski korgeneral Metin İyidil hakkındaki beraat kararını bozdu.

 

 

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski korgeneral Metin İyidil hakkındaki davada, istinaf mahkemesinin duruşma açmadan karar vermesini bozma nedeni saydı.

Eski Kara Kuvvetler Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmış, istinaf başvurusunda beraat ve tahliyesine karar verilmişti. 

 

 

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 25
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın tipi hertürlü suça,ihanete alçaklığa müsait.tam bir yılan...
    Cevapla
  • H.Hüseyin ERTUĞRUL 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu tahliye ve beraat kararını veren istinaf mahkemesi hakimi hakkında işlem yapılmıyor mu?
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kriptoları bulmak için yurt dışında eğitim alıp Türkiye ye gelenler ile denklik verilenler ve fetö dersanelerinden farklı dersanelere kaydırılanları da bulmanız gereklidir. Uzun zaman bunu yaptı bu alçaklar.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu nasil saldilar anlamak gercekten zor. Bunlarin ben bilmedim,yapmadim etmedim beni kandirdilar,hebimiz masum degiliz gibi kendilerini temize cikarma gayreti icinde olanlar olan Fetöcler inanin hepsi takiyeci ve davalarindanda vazgecmis degillerdir. Iceri aldiysaniz hizli bir sekilde yargilayip icerde kalmasini saglayin.
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu suçlu mu değil mi ? Nasıl saçmalıyorsunuz siz be. Eğer gerçekten suçluysa ki muhtemelen suçlu umarım yakalanır ve cezası verilir ! Karşı Dünya'da kesinlikle ceza verileceğini bilmeseydik ne yapardık ? Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya iyi gelecekler nasip etsin ve akıl versin. Maske ile çıkmak çok mu zor !? Hayırlısı olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'