Temmuz ayında kar sürprizi

Bitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırında bulunan Türkiye'nin üçüncü büyük dağı olan Süphan'a temmuz ayında kar yağdı.

Temmuz ayında kar sürprizi
Temmuz ayında kar sürprizi
GİRİŞ 01.07.2020 18:07 GÜNCELLEME 01.07.2020 18:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Doğu Anadolu Bölgesi’nde son günlerde etkili olan sağanak yağış, Bitlis'in Adilcevaz sınırları içerisinde bulunan 4 bin 58 rakımlı Süphan Dağı'nın zirvesinde de yerini kara bıraktı. Temmuz ayında kar yağışı Süphan Dağı'nın zirvesini beyaza bürürken, bölgede sağanak yağış ise etkisini sürdürüyor. Van'da da rahatlıkla gözüken Süphan Dağı zirvesi, beyaz gelinliğiyle fotoğrafçıların büyük ilgisini çekiyor.

 

 

YORUMLAR 8
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Evrenin kıyameti yada evrenlerin kıyameti olmadan her güneş sisteminin bir kıyameti oluyor..Adem oğulları evrende dolaşırken binlerce milyonlarca dünya yok etti sıra bu güneş sistemimizdeki dünya da.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazla Star Wars filan izledin herhalde.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne yazıyorsun değişik.
    Cevapla
  • İsmailC* 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede iklimsel değisiklikler bariz şekilde görülmeye başlandı.Hortum,dolu,deprem,sağnak yağışlar vs son zamanda cok sık yaşanmaya başladı. Türk bilim insanı bu konuda çalışmalar başlatmalı nasa denen kuruluş hem dünyada hemde uzayda bilmedigimiz gizli saklı çalışmalarmı yürütüyorlar karadenizde yakın zamanda vatandaşlar esrarengiz ışıklar görmüştür dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ne yaparsa yapsın her ilacın bir yan etkisi olduğu gibi.Doğaya yapılan her türlü faaliyetinde ters bir tepkisi olucaktır.ABD deprem yada sunni iklim savaşlarıyla bir başka ülkeyi yok edemez Dünya buna izin vermez kendisi deprem yada iklimleştirme müdehalesi ona fırtına ve kasırga olarak döner.Dünya da ki değişim ..güneşimiz her an büyüyor ve nasa bundan habersiz 45 milyon ışık yılı uzaklıktaki biden kaybolan güneşi görüyor ya ! kıyamet güneşin Dünya ya 1 mızrak boyu yakınlaşmasıyla olucaktır denen hadise dayandırmaktayım sözümü.
    Cevapla
  • K,a 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sen ne güzelsin
    Cevapla
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte benim Güzel ülkem hoş ülkem bereketli ülkem aşkım kıymetini bilenlerden eylesin Bu Vatana hainlik edenleri de Allah kahru perişan eylesin
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Canım memleketim. Seni sevmeyen ölsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?