Son dakika: Sakarya'daki patlamaya ilişkin tutuklama kararı!

Son dakika: Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin gözaltına alınan 2'si kadın 4 zanlı tutuklandı.

GİRİŞ 07.07.2020 03:44 GÜNCELLEME 07.07.2020 03:48
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

 

 

İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 1 sorumlu müdür, 1 iş güvenliği uzmanı ile 2 ustabaşının savcılıktaki sorguları tamamlandı. Hendek Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 4 zanlı, "taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan tutuklandı.

 

 

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca patlamaya ilişkin soruşturma kapsamında 4 Temmuz'da gözaltına alınan 1 sorumlu müdür ile 2 ustabaşı için 1 gün ek gözaltı süresi alınmıştı. Soruşturma kapsamında 5 Temmuz'da kadın iş güvenliği uzmanının yakalanmasıyla gözaltına alınanların sayısı 4'e yükselmişti.

4 KİŞİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alana kurulu havai fişek fabrikasında 3 Temmuz'da saat 11.15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 7 kişi hayatını kaybetmiş, hastaneye kaldırılan 122 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilmişti. Hastanelerde, 1'i il dışında olmak üzere 4 kişinin tedavisi ise devam ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • hakyol 3 yıl önce Şikayet Et
    firma sahibi ne olacak müdür derki biz şu önlemşi alalım şirket sahibi derki olmaz masraflı rafa kalkar e sonuç suçlu müdür ben böyle saçma iş görmedim zengine dokunan yok
    Cevapla
  • ismail şentürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız ben de bir fabrikanın işletme müdürüyüm asıl suçlu işveren ama her zaman çalışan zarar görüyor müdür der yemek hane hijyen değil patron der şükretsinler yemek var müdür der havalandırma sağlık li değil patron dermasraf çıkarma ama kendisi lüks odada kilima altında müdür der insanlar geçinemiyor patron der kapı da bir dünya adam bekliyor kacak işçi çalıştır der malesef bunları yapanlar müslüman iş adamları sonra kefereyi örnek gösteririz yahudi ermeni patronlar hak yemez deriz ne üzücü bunu müslüman us adamlarına dememiz lazım rabbim bizleri ıslah eylesin
    Cevapla
  • Aykırı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden amma çok yorum yapıyorsunuz. Mantı tipi yeni maytapların kendiliğinden ısındığını belirtmişler kimsenin umurunda bile olmamış Ayrıca gelen denetlemeci ler yemek yiyip denetlemeden çıkıp gitmişler en başta onları cezalandırmak lazım
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaza olmuş bir kere. Kim bilir neden oldu?Birisi sigara mı içti, elektrik kontağımı oldu? Belki de kimsenin suçu yok. Allah bilir. Herkes üstüne düşeni yapsa bile her zaman kaza riski vardır. Çok iyi araştırılmalı.
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Uydulardan yönlendirilen elektromanyetik frekanslarla hedef olarak seçilen bir bina mikrodalga fırını haline getirilebilir ve yakılabilir. Bu yöntem geriye hiç bir iz bırakmaz ama muhtemelen aktif haldeki S400 savunma radarları bu frekansları algılayabilir.
    Cevapla
  • 007 3 yıl önce Şikayet Et
    oradaki bütün çalışanlara bu zarar odetilmeli ne patronu ne iş guvenlik uzmanı oradaki kapıdaki güvenlikten dahi az suçlu işçi tedbirsizligi vurdum duymazlik sorumsuzlugu sayesinde patronun da hayatı birikimi yillari emeği gitti herkes patronu suçluyor hadi patron bir bağlantı için yurt dışında ise
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    patron falan değilim adam haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!