Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için hapis istemi

Bir televizyon programında söyledikleri sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan ayrı ayrı 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için hapis istemi
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için hapis istemi
GİRİŞ 07.07.2020 17:58 GÜNCELLEME 07.07.2020 17:58
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

ir televizyon programında söyledikleri sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan ayrı ayrı 4 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı DEİK Genel Kurulu’nda, katıldığı bir televizyon programında, “Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler” diyen Metin Akpınar’ı hedef almış ve “Beni ipe götürecekmiş. Bunu sanatçı görünümü adı altındaki müsveddeler yapıyor. Yahu senin her yerin sanatçı olsa ne yazar? Biz bu yola farklı çıktık. Beni ipe götürecekmiş. Senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Ve biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız” demişti.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 150
  • alper tunga 3 yıl önce Şikayet Et
    müjdatın içindeki islam düşmalığı, suratındaki nursuzluktan belli oluyor, dünya böyle firavunları çok gördü, bunlar ıslah olmaz, yıllarca yaptığı aptalca dizilerle bu ülkenin parasını, kaymağını yedi, yazıklar olsun ..
    Cevapla
  • Haluk 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde müjdar denen zındığı. Heykeli büyükçekmece kültür sanat evi önünde sırıtarak yer alır.paspaye bu kar.ne sanatçısı uluslararası bir tek başarıları varmı,yok.
    Cevapla
  • Sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Bİrini al diğerine vur.ikiside çöp.bunların ateşi bol olur.
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca bu millete neleri seyrettirmişler kimleri şirin göstermişler ne mal olduğunuz tek tek ortaya çıkıyor vatan hainleri
    Cevapla
  • Abuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık piyasada tekel oldukları günler çok gerilerde kaldı.sanat dünyasında kimse yüzlerine bakmayınca kuduruyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço