Bakan Gül'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, barolara ilişkin kanun teklifi hakkında kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Ana muhalefet partisi lideri ya bir kanunun nasıl çıkacağını bilmiyor ya da Meclis'in milletten aldığı kanun yapma yetkisinden rahatsız." ifadesini kullandı.

Bakan Gül'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Bakan Gül'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
GİRİŞ 07.07.2020 21:20 GÜNCELLEME 08.07.2020 00:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

Bakan Gül, "Ana muhalefet partisi lideri ya bir kanunun nasıl çıkacağını bilmiyor ya da Meclis'in milletten aldığı kanun yapma yetkisinden rahatsız. Siyaset tarihimize oyunu kullanamayan Genel Başkan olarak geçen biri için ilk ihtimali yabana atmamak lazım." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda bugün yaptığı konuşmada, barolara ilişkin kanun teklifi hakkında Bakan Gül'ün görüşünün alınmadığını iddia ederek, "Onu da teğet geçtiler. Saray her şeyi biliyor. Onun bile düşüncesini almıyorlar. Adalet Bakanı'na sesleniyorum, eğer bu kanun TBMM'den geçiyor ve sen de sesini çıkarmıyorsan, sen gerçek Adalet Bakanı değilsin." demişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • misgalezerratin 3 yıl önce Şikayet Et
    CeHaPe nın amacı siyasi ittifaklar kurup hükümet karşısında koz sahibi olmak değil bunlar hedape seçmeni ile kendi seçmenlerini ortak paydada birbirine yaklaştırıp 5 10 20 yıl içinde büyük kaos ve eksen kaymalarına sebep olmak bence bunu zaten siyasi parti liderlerinin beyni almaz toplum mühendislerinin işi... aşı tuttu mu tuttu...
    Cevapla
  • duru 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kılıçoğlu sağa sola dalaşıyor.Birgün bir duvara toslayacak...
    Cevapla
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiyie doğruya hayır işlerine vatan millet menfaatine olan her şeye chp karşı çıkar bunlar suyu bulandırır 3 kuruşluk rant için 80 milyonun burnundan fitil fitil getirirler bunlarda din iman Allah korkusu vatan millet sevgisi olmaz amaca ulaşmak için pkk nın partisiyle bile ortak oldular mevlam şerlerinden korusun.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    cahil kemal ne anlasın adaletten
    Cevapla
  • Oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dunyanin en iyi kanunu cikarin genede kilictaroglu karsi cikar. Ben demiyorum kendi kabinesi soyluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor