Adnan Oktar mahkeme salonundan atıldı!

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, tüm uyarılara rağmen mahkemede maske takmadı. Alerjisi olduğu gerekçesiyle maske takmadığını belirten Oktar, mahkeme heyeti tarafından salondan atıldı.

Adnan Oktar mahkeme salonundan atıldı!
Adnan Oktar mahkeme salonundan atıldı!
GİRİŞ 10.07.2020 13:53 GÜNCELLEME 10.07.2020 13:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suç örgütü elebaşısı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 77'si tutuklu 238 sanığın, yargılanmasına devam edildi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan 76. duruşmaya, Adnan Oktar'ın da bulunduğu 60 tutuklu sanık ile çok sayıda tutuksuz sanık ve taraf avukatları katıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerekli önlemler alınarak yapılan duruşmada, mahkeme başkanı da salondaki herkesin maske takması konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

MASKE TAKMAYINCA SALONDAN ÇIKARILDI

Mahkeme başkanının uyarılarına rağmen duruşmalara maske takmadan katılan Adnan Oktar'ın, bugün de ikazlara uymaması üzerine mahkeme heyetince ara karar oluşturuldu.

Heyet, sanık Oktar'ın, tüm uyarılara rağmen salgın hastalık nedeniyle maske takmamakta ısrar etmesi nedeniyle genel sağlığın korunması için 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 204. maddesi gereği salondan çıkarılmasına karar verdi. Kararın ardından sanık Oktar, cezaevi personeli tarafından salondan çıkarıldı. 

Oktar ise alerjisi olduğundan dolayı maske takamadığını söyledi. 

YORUMLAR 10
  • avvv 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadar dinleme tanık beyanları var ahlakdışı turnike sistemi vs. bu dava neden bu kadar uzuyor. İnkar edenler istediği kadar etsin, tanıkları bezdirip ifadeleri geri çektirilmeye mi çalışılıyor. Bu dava neden sonuçlanmıyor.
    Cevapla
  • maske 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın suratında zaten yüz farklı maske var, bir tane daha taksa ne olur takmasa ne olur
    Cevapla
  • kthy. mustafa çkr. 3 yıl önce Şikayet Et
    o adamın yüzünde zaten maske var.. o maskeyi düşürmeye çalışıyor adalet yetkililerimiz..yinede hakimlerimizi tebrik ederim. genel durum neyi emrediyorsa.... u y a c a k s ı n
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    erik dalı gevrektir adnan :)
    Cevapla
  • memo-se 3 yıl önce Şikayet Et
    Pis sapık güruh, Zorla ağzına sokacaklardi maskeyi. Bir daha hiç cikarmazdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama