Son dakika haberi: 10 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1003 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 23 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 210 bin 965, can kaybı 5 bin 323 oldu. Bakan Koca değerlendirmesinde, 25 Haziran'da başlayan düşüşün devam ettiğini belirtti.

Son dakika haberi: 10 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 10 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 10.07.2020 20:29 GÜNCELLEME 10.07.2020 20:29
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı, korona virüse ilişkin 10 Temmuz verilerini açıkladı. Açıklamaya göre, son 24 saatte 23 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 323 oldu. Bugün toplam 48 bin 787 test yapılırken, bin 3 yeni vaka tanısı kondu. Toplam vaka sayısı ise 210 bin 965 oldu.

İYİLEŞEN, YOĞUN BAKIN, ENTÜBE HASTA SAYISI

Bugünkü bin 493 kişi ile birlikte toplam iyileşen sayısı 191 bin 883’e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 402, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 182 olduğu açıklandı.

10 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 10 Temmuz koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Yeni tanı konan hasta sayısında 25 Haziranda başlayan düşüş devam ediyor. 1.000’in altına çok yakınız. Fakat bu azalmaların yavaş, yükselişlerinse ani olduğunu unutmayalım. Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı.'' ifadelerini kullandı.

 


Türkiye'de gün gün koronavirüs

YORUMLAR 32
  • KARENLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    dışarıda ateş ölçer memurlar görev yapmalı. ve maske takmayanlar sorumsuzca heryerde rahat rahat dolaşıyorlar bunlara da tedbir alınmalı.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Dışarda Muhakkak Maske takın! Çünkü Koronavirüsün Dışarda Hasta bir kişiden 50-70 Metreden Hava yolu ile bulaştığı Test edildi! Hatta Rüzgar oldumu Virüs Hava yolu ile 100 Metreden bile bulaşıyor! .. Bu yüzden Maskeleri Dışarda Burun kapalı Kurallara uygun Muhaakkak takmak gerekiyor!.
    Cevapla
  • pazarlık sünnet 3 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya 800 e düşürülecek...
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    İki haftadır vaka sayısı tekrardan ufak ufak azalmaya başladı. Bu hızı bozmasak bir kaç aya 500-600 lere inebilir. Fakat umursamayan kesimin sayısı artmaz ise. Ancak bu kesim yüzünden bizlerde ceza ve işkence çekiyoruz. Allah akıl fikri versin. Cezalar da bazen kesiliyor bazen sadece uyarılıyor böyle olmamalı... Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya hayırlı gelecekler nasip etsin ve AKIL versin. Maskesiz çıkanlar, maske ile çıkmak çok mu zor !?
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    maskenin zararları hakkında bilim adamlarının görüşlerini araştır
    Cevapla
  • Aas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar düşüş değil dalgalanma Millet biraz adam olup titiz davransın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek