Son dakika haberi: 12 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1012 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 212 bin 993, can kaybı 5 bin 363 oldu. Bakan Koca, alarm veren şehirleri açıkladı ve uyarılarda bulundu.

Son dakika haberi: 12 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 12 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 12.07.2020 21:33 GÜNCELLEME 12.07.2020 21:34
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı.

Buna göre, son 24 saatte 45 bin 232 kişiye test yapıldı. Bin 12 kişiye korona virüs tanısı konulurken, bin 298 kişi iyileşti. 19 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İYİLEŞEN HASTA SAYISINDA ARTIŞ SÜRÜYOR! ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM SAYISINDA SON DURUM

Türkiye'deki toplam vaka sayısı ise 212 bin 993 olurken, iyileşen hasta sayısı 194 bin 515'e, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 5 bin 363'e ulaştı.

12 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: BEKLEDİĞİMİZ SONUÇLAR İÇİN TEDBİRLERE UYALIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Temmuz koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''SON 3 GÜNDE ortalama entübe hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Bursa. Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il: İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere daha fazla uyalım. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 


BAKAN KOCA: VAKA SAYILARINI ALDIĞIMIZ TEDBİRLERLE DÜŞÜRELİM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bir uyarı daha geldi.

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Virüsün bugün yakaladığı fırsatlar, tabloya ortalama 1 hafta sonra yansıyor. Kaçınılmaz görünen birçok durum, tedbirlerden taviz vermemize yol açıyor; bunları azaltmaya çalışalım. Aksi mümkünken asla risk almayalım. YENİ VAKA SAYILARINI bugün uyguladığımız tedbirlerle düşürelim.'' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 77
  • As. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim birazda kuralara uyalım yani sayın Sağlık Bakanımız ne yapsın size karşılıksız çek gibi herkese ihtarnamemi çeksin yani ölümle dans dedikleri bu olması gerek sayın vatandaşlarımız kuralara lütfen ve lütfen uyalım uymadığınız takdirde kul hakkına giriyorsunuz ve aynı zamanda devletin malına zarar veriyorsunuz bu ambulanslar bu uçaklar su mu yakıyor sağlık personeli ve hekimleri 24 saat görevi başında tek amaçları bir insan canını daha kurtaralım peşindeler yazık yapılan hizmetleri biz vatandaşlar olarak heba etmeyelim lütfen kuralara uyalım gelecek güzel günler bizleri bekliyor.
    Cevapla
  • ULU 3 yıl önce Şikayet Et
    Annemde covid-19 çıktı 11 gün önce de biz 4 günü beraber geçirdik beraber aynı araç içinde yolculuk yaptık.Anneme teşhis konduktan sonra hastaneye gidip test yaptırmak istediğimi annemde virüs çıktığını söylediğimde bana sordukları soru sizde belirti varmı ? bende belirti olmadığını söyleyince test yapamayız dediler.umarım bu sorun sayın bakanımızında kulağına gider.böyle devam edildiği sürecede bu sayı 1000 nin altına felan düşmez.yorumuda size bırakıyorum
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Sende Belirti yoksa sana niye test yapılsın?. sonra annende virüs çıkmış O zaman Aynı Grip gibi Başkasına bulaştırmamak için hemen sen kendini karantinaya alacaksın! her şeyi Devletden beklemeyin!? :)
    Cevapla
  • Konya 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal mesafe diye bakan boşuna konuşuyor galiba Anneiz sosyal mesafeyi dinlememiş anlaşılan siz de umursamamışsınız
    Cevapla
  • Bayadam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugun ilac fabrikasinda 5 kiside virus cikti oysa maske tulum gozluk kullaniyorlardi
    Cevapla
  • selahattin 3 yıl önce Şikayet Et
    inmez kardeşim inmez, avm , toplu taşima denetimleri yok... havalandırma sistemleri virüsü yayıyor bu yüzden avm, toplu taşımalarda havalandırma sistemleri kapatılmalı.
    Cevapla
  • .......... 3 yıl önce Şikayet Et
    düğün salonlarında klima kullanılıyor aman polis gelirse herkes yerine otursun bizi zor duruma sokmayın diyorlar halay serbest oyun serbest
    Cevapla
  • Vecihi 3 yıl önce Şikayet Et
    adapazari koptu gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!