Önce öldürdüler sonra işkence ettiler!

Trabzon'un Of ilçesinde, avcıların öldürdüğü ayıya işkence ettiği görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada kullanıcıların tepkisini topladı. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) avcılarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

GİRİŞ 12.07.2020 21:17 GÜNCELLEME 12.07.2020 23:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

HAYTAP sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan görüntüler, kullanıcıların tepkisini topladı. Görüntülerde Trabzon'un Of ilçesi Ağaçseven köyünde, avlanmaya çıkan 2 avcı bir ayıyı vurduğu, ardından başını yumrukladığı görülüyor. Avcıların cezalandırılmasını isteyen HAYTAP üyeleri, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. 

 

 

HAYTAP sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "HAYTAP'a gelen ayı katliam ihbarları bitmiyor. Şimdi de 2 ay kadar önce avcıların karıştığı başka bir kıyımın görüntüleri bizlere ulaştırıldı. Bizim ilk tespitlerimize göre yer Trabzon’nun Of ilçesine bağlı Ağaçseven köyü. Her iki şüphelinin de 4915 sayılı yasaya muhalefetten ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası almaları, silahlarına el koyulması gerekiyor. Pazartesi günü HAYTAP avukatları bu defa Of Savcılığı'na başvuru yapacak" ifadelerine yer verildi. 

 

 

YORUMLAR 23
  • kelle - Paça TR 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan olsun insan olsun elbetteki her canlının Hakkına saygılıyız,ancak geçen hafta genç bir Vatandaşımız Bilecik'te ayı saldırısına uğrayan genç,köpekleri sayesinde kurtuldu!bu haywan Federasyon neden yaralı gencimizle ilgilenmemiş?saldırı nasıl oldu,gitsene araştırsana,haywan aç'mı hasta'mıydı,Milleti bilgilendirsenize!hangi Devlet kurumu denetliyor?Haywan Federasyonu sorguya çekilip hesap vermeli,nerede ne yaptınız,hangi yaralı vakayla nasıl ilgilendiniz,bu yıl kaç ayı saldırısı oldu,isim isim yaralı ve ölü insan vaka sayısı nedir,artış varmıdır,tedbir amaçli anlatımlarınız Millet katında pozitif netice verdimi,negatifse çözümünüz projeniz nedir,bölge bölge ayıların detaylı dökümü?
    Cevapla
  • Hasanlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanların yaptıklarını onaylamıyorum lakin ölmüş ayıya nasıl isgence cektriyorlar, anladım gitti
    Cevapla
  • Suleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    O hayvanın ahı o öldürüp eziyet eden kişilere tutacaktır o hayvan bu dünyada olmasada öteki tarafta bu kişilerin karşisına çikip hakkını arayacaktır.dilsiz hayvanı Allah görür
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Zevk için çaba kiyanların Allah binbir kere belasını versin
    Cevapla
  • musti 3 yıl önce Şikayet Et
    zevk icin yapmislarsa hesabi olur ama çoğalıp zarar vermeye baslamissa bolge insani naapacak, ayrica ölmüşse iskence mi olur, o zaman kestigimiz hayvanlarda iskence mi yapıyoruz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu arkadaşlar copan ayı keci surusune saltırtı onlarda kerekeni yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi