Afyonkarahisar'da düğünde saldırıya uğrayan 4 polis memuru yaralandı

Afyonkarahisar'da bir düğünde alkollü kişilerin saldırısına uğrayan 4 polis memuru yaralandı.

GİRİŞ 13.07.2020 04:36 GÜNCELLEME 13.07.2020 11:07
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Polis ekibi, Kanlıca Mahallesi 270'nci Sokak'ta yapılan bir düğünü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sona erdirmek istedi. Düğün sahibi ve müzisyenlere gerekli bilgilendirmeyi yapan polisler, düğünde alkol alan bir grubun önce sözlü, ardından da hem fiziki hem de sandalyeli saldırısına uğradı.

 

 

Saldırıda 4 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Düğünün yapıldığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, polis memurlarına saldıran 5 kişi ile düğün sahibini gözaltına aldı.

Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayacan sokakta öyle tedbirsiz düğün yoksa polisler gelir böyle dağıtır.Eğlenme zamanı değil tedbir zamanı bu zaman.Çocuğunda orda olmayacaktı kardeş kusura bakma polise böyle yaparsan poliste dinlemez arkasını döner gider onların da evladı var evde bekleyen siz babasınız da bu polisler şam babası mı herkes evladına sahip çıkacak.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Esasen sarhoş olana ülkemizde çok tolerans gösteriliyor. Suç işlediği zaman sanki makul görülüyor. Nerde olursa olsun, ister trafikte ister düğünde eğer karşı koyup işleri zorlaştırıp terbiyesizlik yapıyorsa hemen yere yatırıp tutuklanmalı hemen.
    Cevapla
  • hukuk guguk 3 yıl önce Şikayet Et
    polisler de onlara vursaydı işten atılırdı şimdi bir de mahkeme sonucuna bakın mahkemede hepsi serbest bırakılır sorhoştum veya kendimi kaybettim ne yaptığımı hatırlamıyorum kanunlar sarhoştan yana kravat takım elbise ile bir de iyi hal indirimi alacaklı duruma bile geçerler tam orman kanunu uzay mars vs hukuku ?!
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sarhoşluk artık mazeret olmaktan çıkmalı. Sanki zorla mı içiriyorlar, içmeseydin kardeşim.
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    alkolün olduğu düğün ya ateş ederler bir masumu öldürürler illa ki bir huzursuzluk çıkar karakolda biter kötülüklerin anasından tabii ki sonuç kötü olur...
    Cevapla
  • 03-34 lü 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Afyonlu olarak kafalarını kırsaydınız haysiyetsiz adamların. Allah devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri