Bakan Fahrettin Koca: Risk analistleri aranıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yoğun bakımdaki 3 hastamızla konuştum. Tedavileri iyi sonuç veriyor. Tedbirlere uymanız konusunda ısrarcılar. Birbirimizi koruyarak başarılı bir gün geçirelim. İyi çalışmalar." sözleriyle tedbir konusunda uyarırken 'Risk analistleri aranıyor' paylaşımıyla da nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi verdi.

GİRİŞ 17.07.2020 17:27 GÜNCELLEME 17.07.2020 17:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarının yeniden düşüşe geçmesiyle birlikte sosyal medya hesabından sık sık uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

"YOĞUN BAKIMDAKİ HASTALARLA KONUŞTUM"

Bakan Koca, "YOĞUN BAKIMDAKİ 3 HASTAMIZLA KONUŞTUM. Tedavileri iyi sonuç veriyor. Tedbirlere uymanız konusunda ısrarcılar. Birbirimizi koruyarak başarılı bir gün geçirelim. İyi çalışmalar." açıklamasında bulundu.

RİSK ANALİSTLERİ ARANIYOR

Risk analistleri aranıyor: Hangi saatte otobüs daha az kalabalık? Girip çıkanı en az kuaför hangisi? Az pahalı hediye göndermek mi yoksa düğüne gitmek mi riskli? Çalışma saatlerini yeniden düzenlesek sadece sağlığa mı yatırım olur? COVID-19’A KARŞI birer risk analisti olmalıyız.

 

 

YORUMLAR 2
  • CESUR YÜREK 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın karısı koronalı çıkıyor..adama test yapmıyorlar evde kal diyorlar..adam da her yeri geziyor...ONDAN SONRA SALGIN BİTMİYOR..NİYE BİTSİN..BİTMEZ TABİ..
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    20 Yaş üstünü uyarın! Çünkü artık ne Maske takıyorlar nede Sosyal mesafeye uyuyorlar! 20 Yaş üstü Kontrol altına alındımı bu Virüs 1-2 Ayda biter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor