Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti!
Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı.
3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören 'Huysuz Virjin' lakaplı Dursunoğlu, 17 Temmuz Cuma günü saat 20 sıralarında hayatını kaybetti.
SEYFİ DURSUNOĞLU, 'HUYSUZ VİRJİN' KİMDİR?
Seyfi Dursunoğlu, bilinen sahne adıyla Huysuz Virjin, Türk drag queen, şarkıcı ve sunucu. 1970'lerden 2000'lere kadar sürdürdüğü eğlence programları ile Türkiye'de televizyonların tanınan bir eğlence figürü hâline geldi.S eyfi Dursunoğlu'nun çocukluğu 5-6 yaşına kadar Trabzon’da, sonra da İstanbul’da çok mutaassıp bir ortamda geçti. Daha sonra babasının isteğiyle Heybeliada Askeri Deniz Lisesinde yatılı olarak okumaya başladı.
Ancak bir süre sonra bu okuldan ayrıldı ve Boğaziçi Lisesinden mezun oldu.İngiliz Filoloji’sinde başladığı üniversite öğrenimini maddi sıkıntılar nedeniyle yarım bıraktı. Askerliğini Tuzla ve Hadımköy’de yedek subay olarak tamamladıktan sonra SSK’da memur olur ve tam on sekiz yıl burada memur olarak çalıştı 1970 yılında Huysuz Virjin’in doğumuyla memuriyet yaşamını bitiren Seyfi Dursunoğlu böylece gösteri dünyasına ve sanat yaşamına ilk adımını attı. Önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı; ama ünü ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük kulüplerden teklifler aldı. Her yıl İzmir Fuarı’nda sahneyi Türkiye’nin en büyük solistleriyle paylaştı.
2012'de Show TV'de yayınlanan Huysuz'la Dans Eder misin? programını sundu. Aynı yıl Star TV'de yayınlanmaya başlayan, Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Programın final bölümüne son kez Huysuz Virjin olarak çıktı ve "Bu benim son kantom" diyerek yaşından dolayı bir daha kanto yapamayacağını dile getirmişti.
-
Kaplan. 4 yıl önce Şikayet Etkeşke topluma faydalı bir rol üstlenseydin.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Adanalı 4 yıl önce Şikayet EtÖlmüş ve bu dünyadaki işi bitmiş, bundan sonraki hesabı Allah iledir... Ben programlarını izlemezdim. Kadın kılığında bir erkeğin televizyonlarda milyonlara hitap etmesini çocuk yaşında bile doğru bulmaz dım çünkü buna özenen o dönem çocuk yaşta arkadaşlarımız vardı.Beğen
-
Nurullah 4 yıl önce Şikayet EtPeygamber efendimiz asm ölülerinize rahmet okuyun demiştir. Bu bizim ölümüz değil cenaze namazıda kılınmasın kendi öyle istemişti. KAdavra yapılsınBeğen
-
vatan sever 4 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBeğen Toplam 3 beğeni
-
Mert 4 yıl önce Şikayet Etİyisi kötüsü kendinedir .ölmüşün ardindan giybet etmeye gerek yokdur. Allahu teala bilir .siz siz olun hüküm verenin yaradan olduğunu unutmayin!!! Bizim ne haddimize! hayatta hiçbir seyi kisinin yüzüne söyleyemiyorsaniz arkasindan konusmayin. Rabbim günahlarini affetsin. O affedicidir...Beğen Toplam 4 beğeni
-
hatice 4 yıl önce Şikayet EtAynen kardeşim allah bağışlayandır Mekânı cennet olsun inşallahBeğen Toplam 3 beğeni