Seyfi Dursunoğlu kimdir? Huysuz Virjin neden öldü?

Huysuz Virjin lakabı ile tanına Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti. 3 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenilen Seyfi Dursunoğlu'nun 17 Temmuz Cuma yani bu akşam saat 20 sularında tedavi gördüğü hayatını kaybettiği öğrenildi.

Seyfi Dursunoğlu kimdir? Huysuz Virjin neden öldü?
Seyfi Dursunoğlu kimdir? Huysuz Virjin neden öldü?
GİRİŞ 18.07.2020 13:47 GÜNCELLEME 18.07.2020 13:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Huysuz Virjin karakteri ile tanına Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti. 15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda tedavisi süren Seyfi Dursunoğlu 17 Temmuz Cuma yani bu akşam saat 20 sularında hayatını kaybetti.

 

 

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) ÖLDÜ MÜ?

15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu'nun 3 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. 

SEYFİ DURSUNOĞLU KİMDİR?

Seyfi Dursunoğlu (1 Ekim 1932, Trabzon), bilinen sahne adıyla Huysuz Virjin, Türk drag queen, şarkıcı ve sunucu. 1970'lerden 2000'lere kadar sürdürdüğü eğlence programları ile Türkiye'de televizyonların tanınan bir eğlence figürü hâline geldi.

 

 

1932 yılında Trabzon'da doğdu. Bir süre Yenicuma Mahallesinde yaşadı. Haydarpaşa Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'da devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.

HUYSUZ VİRJİN" LAKABI NEREDEN GELİYOR?

Huysuz Virjin karakterine hayat veren usta sanatçı, bu ismin ortaya çıkışını şu sözlerle anlamıştı: "Virjin' adını ünlü kantocu 'Minyon Virjin'den aldım. Ramazan eğlencesini yönetirken bana "Ay ne huysuzsun hiçbir şey beğenmiyorsun" diyorlardı. Çalıştığım arkadaşlar "Virjin'in başına 'Huysuz' koy" dediler, böylece "Huysuz Virjin" oldum.

YORUMLAR 2
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    eceli vakti geldi öldü bu nasıl soru...
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    32 doğumlu diyor neden öldü diye birşey mi var ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi