Salih Müslim'in yeğeni emniyet güçlerine teslim oldu!

PYD/PKK elebaşlarından Salih Müslim'in yeğeni Dalya Mahmut Müslim, ikna çalışması sonucu Mersin Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Müslim, ilk ifadesinde, bölücü terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde sözcüsü Salih Müslim'in öz yeğeni olduğunu, Suriye'de faaliyet gösteren ve kırmızı kategoride aranan "Esma Samur" kod adlı terörist Gülten Alataş'ın yakın korumalığını yaptığını söyledi.

GİRİŞ 18.07.2020 11:40 GÜNCELLEME 23.07.2020 12:03
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD/YPG'nin elebaşlarından ve terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan Salih Müslim'in yeğeni 'Viyan Şervan' kod adlı Dalya Mahmut Müslim'in (21) teslim olmasına yönelik ikna çalışması yürütüldü.

 

 

Polislerin ikna çalışmaları sonucu Müslim, 15 Temmuz'da öğle saatlerinde Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'ne teslim oldu. Müslim, emniyetteki ilk ifadesinde, bölücü terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde sözcüsü Salih Müslim'in öz yeğeni olduğunu, Suriye'de faaliyet gösteren ve kırmızı kategoride aranan 'Esma Samur' kod adlı terörist Gülten Altaş'ın yakın korumalığını yaptığını belirtti.

Son dakika: PYD/PKK elebaşlarından Salih Müslim'in yeğeni Dalya Mahmut Müslüm, Mersin Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

 

 

Ayrıca Müslim'in babası Mahmut Müslim'in de Aynularab'da (Kobani) PYD/YPG içinde faaliyet yürüttüğü öğrenildi. Böylece yılbaşından bu yana yürütülen ikna çalışmaları sonucu teslim olan terörist sayısı 110'a ulaştı. 

Son dakika: Salih Müslim'in yeğeni 'Viyan Şervan' kod adlı Dalya Mahmut Müslim emniyet güçlerine teslim oldu.

YORUMLAR 30
  • talhaa 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yıl önce şu günlerde yaşadıklarımızı hem iç hem dış, teknolojide mit tsk emniyet yollar köprüler vs vs vs anlatsalar bence şu türkiyede hiç kimse inanmazdı 20 yılda 80 yılda yapılamayan ve bir 80 yılda daha yapılamayacak olan şeyler yapıldı... Allah yapandan vesile olanlardan razı olsun... tekere çomak sokmak isteyen malum yılanlara, farelere, domuzlara, kansızlara,, çakallara, akreplere de fırsat vermesin...
    Cevapla
  • Şanto 25 3 yıl önce Şikayet Et
    şu ekrandaki ayi nerede asıl onun yakalanması lazım
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    binlerce şehidimizin sebebleri arasında bize " PKK Terör örgütüdür " masalı anlatıp PKK'yı yıllardır destekleyen besleyen kapımızın dibindeki bu PKK=PYD'ye 70.000 TIR'lık silah desteği verip, İŞİD'e odaklanalım masalında bizi kandıran ABD var mı ? Yok MU? Neden biz "sivrineklerle uğraşıp bu bataklığa su döken ABD bile olsa bölgeden şah damarını kesemiyoruz??? Neden İncirliğe ve başka onlarca Üssü onlara açtığımız gibi şimdi de ortak harekat merkezi masallarına kanıp "Onların bakışı ile İŞİD'le mücadele masalını yiyoruz???( Zira onlara göre PYD dost??)
    Cevapla
  • M.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp li millet vekilleri mecliste kudurur. Öğrencileri hapise atıyorlar diye.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara ceza verilmiyorsa elbette gelirler sonra zamanı gelince tekrar çıkarlar.Bence geleni geberteceksinki mücadele edilebilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama