Terör örgütünün hain tuzağı son anda önlendi!

Milli Savunma Bakanlığı, PKK tarafından, sivillerin yoğun olarak kullandığı Yüksekova-Çobanpınar yoluna yerleştirilen telsiz düzenekli uzaktan komutalı el yapımı patlayıcının (EYP) imha edildiğini duyurdu.

Terör örgütünün hain tuzağı son anda önlendi!
Terör örgütünün hain tuzağı son anda önlendi!
GİRİŞ 18.07.2020 14:06 GÜNCELLEME 18.07.2020 16:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlığın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "PKK terör örgütünün bir alçak tuzağı daha komandolarımızın dikkati sayesinde önlendi.

 

 

Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Yüksekova-Çobanpınar yolu üzerinde arama tarama yapan komandolarımız, telsiz düzenekli uzaktan komutalı EYP’yi tespit ederek imha etti" denildi. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim asfaltlamış,yerel yönetimde fen işlerinde yönetici işçi kimlerlermiş kim varmış araştırılmalı.teröristle işbirliği koordinasyon olmadan bu işi yapamazlar.
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    son fotoğraf ilginç. asfalt kazılıp düzenek konmuş ve asfalt tekrar kötü de olsa yerleştirilmiş. bunu bir kişi yapamaz. bu süre zarfında yolu kapatmış olmaları gerekir. ARAŞTIRILMALI.
    Cevapla
  • Zek 3 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen daha önce patlatılan biryer, taşla doldurulmuş, üzeri asfaltlanmış, alttan taşları çıkartıp patlayıcıyı koymuşlar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı bırakın artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı