İtirafçı süsüyle örgüt faaliyeti!

Darbe girişiminden önce edebiyat öğretmenliği yapan FETÖ’cü Mehmet Erhan Keşküş, 15 Temmuz’un ardından ihraç edildi. Gözaltına alındıktan sonra güvenlik güçlerine itirafçı olmak istediğini söyleyip beş gün boyunca ifade veren Keşküş’ün inanılmaz metotlarla örgüte talimat gönderdiği ortaya çıktı.

İtirafçı süsüyle örgüt faaliyeti!
İtirafçı süsüyle örgüt faaliyeti!
GİRİŞ 19.07.2020 08:14 GÜNCELLEME 19.07.2020 08:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT Haber Muhabiri Kemal Gümüş, örgütün itirafçı oyununu şöyle ifade ediyor: FETÖ hiyerarşisi içerisinde diğer şüphelilerin üstü olduğunu itiraf eden sivil yönetici Mehmet Erhan Keşküş 30 gün boyunca nezarethanede diğer şüphelilerle görüştürüldü. Polis, insanı hayretler içerisinde bırakacak yöntemlerle örgütsel faaliyetlere devam ettiğini belirledi. İtiraflar da aslından senaryonun bir parçasıydı. Fark edilmeyeceğini sanan Keşküş, Emniyet nezarethanesinde sözde sivil yöneticilere örgütsel talimat verdi. Talimatları yemek kâğıdına yazıp tuvalet lavabosunun altına koydu. Bu notların okunduğundan da kâğıda bırakılan bir izle emin oluyordu. Erhan Keşküş’ün notu: Murat, verdiğin isimleri öğrenci ve öğretmenleri buraya yaz. Açığa düşmeyelim. 

KARŞI GELENE TEHDİT

Keşküş’ün istediği yönde ifade vermeyenlere bıraktığı notta şu ifadeler vardı: Namık, ne yapmaya çalışıyorsun? Murat’a yazdığım iki kâğıdı da yırtıp atmışsın. Derdin nedir? Üzerine ‘Sakın yırtma, Murat’a yazdım’ dememe rağmen. Keşküş, yazdığı notlarda ankesör soruşturmalarının örgütün belini kırdığını itiraf ederek bu sebeple deşifre olmamış örgüt üyelerinin ismini asla vermemelerini istiyor ve şöyle devam ediyor: Murat kontörlü operasyonundan sonra genel yapı tablo ortaya çıktı. İnkâr hiçbir şeye yaramaz bu saatten sonra. 

İtirafçı olduktan sonra devlete ihanete devam eden Keşküş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve hâlen cezaevinde.

 

 

YORUMLAR 7
  • Yeni 3 yıl önce Şikayet Et
    Vazgeçmezler.. kör ve sağır olmuşlar.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Ver 40 sene katıksız hapsi gör nasıl itiraf ediyor
    Cevapla
  • Reşo. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav,zaten ne itiraf ediyorlar ki..? Zaten hepsi,herkesin bildiği şeyler. Bırakın bu işleri at içeriye çeksin cezasını. İtiraflarını,içeride kendi kendine yapsın.!
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Idam edeceksin
    Cevapla
  • Aykut Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    ben inanmadım
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni inandırmak zorunda değiliz zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!