Netflix Türkiye'den çekiliyor mu? AK Parti'den son dakika açıklama

Son dakika haberi! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, dün gündeme gelen Netflix'in Türkiye'den ayrılacağı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada Netflix'in bu konuyla ilgili resmi bir temasta bulunmadığını söyledi ve "Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler?" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 20.07.2020 13:14 GÜNCELLEME 20.07.2020 19:24
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi...Netflix'in Türkiye'de yasaklanıp yasaklanmayacağı konusu tartışılırken AK Parti'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz aylarda RTÜK denetimine giren Netflix'in dün de Türkiye'den çekileceği iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddialar üzerine açıklama yapan Mahir Ünal "Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

"NE SİYASİ DÜZEYDE NE RESMİ DÜZEYDE GÖRÜŞME OLMADI"

Twitter'dan açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, şunları yazdı: "Netflix Turkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmî düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü.Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum."

 

 


NETFLİX'TEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Netflix'ten Türkiye'den çekilme iddialarına açıklama geldi.

Netflix sözcüsü, “Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 86
  • orhan070707 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeden milyonlarca dolar zarar etseler bile gitmezler. onların derdi başka...
    Cevapla
  • Ayhan Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahir Ünal'a destek verelim...ona bir konuda şikayet ilettim bana bir gün içinde cevap verdi...adam harbi vekil...arkasındayım...
    Cevapla
  • defolun 3 yıl önce Şikayet Et
    anlamiyorum nasil netflix gibi seytani tarikatin ifsat aygiti türkiyede yasaklanmiyor. adamlar her türlü sapikligi igrencligi güzel senaryolar uydurup gencleri zehirliyor.netflix gitmezse toplum cöker nesil biter sonra aglarsiniz gec olur sonuc avrupa gibi olur asker bile bulamazsiniz...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapatalım Türkflixi kuralım.
    Cevapla
  • Menekşe 3 yıl önce Şikayet Et
    bakanin dedigine bak.niye gitsinler..ya niye gondermiyorsunuz niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor