Son dakika haberi: 28 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 28 Temmuz koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 963 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 227 bin 982, can kaybı 5 bin 645 oldu. Bakan Koca, vefat sayısının 30 gün sonra ilk kez 15'in altına düştüğünü açıkladı.

Son dakika haberi: 28 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 28 Temmuz koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 28.07.2020 21:31 GÜNCELLEME 28.07.2020 21:32
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 15 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin 645'e yükseldi. Bugün toplam 47 bin 412 test yapılırken, 963 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 227 bin 982 oldu.

İYİLEŞEN, ENTÜBE VE YOĞUN BAKIM HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün bin 92 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 211 bin 561'e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 403, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise bin 280 olduğu açıklandı.

28 Temmuz koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: 30 GÜN SONRA İLK KEZ...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Temmuz koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Test sayımız, temaslı taraması sonucu, iki gün içinde 47.500 seviyesine çıktı. Yeni vaka sayımızda düne kıyasla 64 artış var. Son 24 saat içindeki vefat sayımız, 30 GÜN SONRA İLK KEZ 15 olarak gerçekleşti. Yeni iyileşen hasta sayımızda düne göre artış var'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 66
  • ULU 3 yıl önce Şikayet Et
    belirtisi olmayana gerçekten test yapılmıyor.Annem test yaptırdı pozitif çıktı ve hastaneye yatırıldı.Yatırılmadan önce 4 gün beraberdik aynı araç içerisinde 3 saat yolculuk yaptık.hastaneye gittim test yaptırmak istediğimi belirttim.belirti yoksa yapamayız dediler.Tamam o zaman iyice hasta olup 15-20 kişiye daha bulaştırıp öyle geleyim dedim ve çıktım.Maalesef durum bu.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Maske Takıp Sosyal mesafeye uysa Bu Virüs 1-2,Ayda kesin biter.
    Cevapla
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    bence Türkiye de tüm ölenlenlerin listesine versinler kim hangi hastalıktan ölmüş, öyle bi hal aldı ki ölün sadece Corona dan oluyormuş gibi düşünür olduk
    Cevapla
  • meyehan 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede günde ortalama 1170 kişi hayata gözlerini yumuyor, bu ortalama bir günde olan ölü sayısı, hastalık, kaza, yaşlılık artık sebebi ne olursa olsun malesef her gün ortalama 1170 vatandaş hayatını kaybediyor, şimdi birde buna coronadan ölenleri ekledimi, gerisini kendiniz hesaplayabilirsiniz
    Cevapla
  • Misafir 01 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki tüm Türkiye yoğun bakımda imiş gibi, sürekli algı operasyonu yapanlar. Ne yaptığınızın farkında mısınız? Sizin yüzünüzden milyonlarca insanın işi bozuldu, topluma verdiğiniz gereksiz korku yüzünden okulların bile açılması tehlikede. Yazık hem de çok yazık. Ülkeye iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Milletin ruh sağlığını bozdunuz.
    Cevapla
  • Yanuvar 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölenler koronodan ölüyor keşke yogun bakimdaki hastalari görebilseen yoksa böyle bos konuşabilirmiydin acaba
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    vakaların yaş ortalaması açıklanmamalı bu yüzden rehavete kapılıyor insanlar
    Cevapla
  • Canbel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim komsu 45 yaşinda vefat etti ,ölenlerin sayisi çok daha fazla emin ol
    Cevapla
  • Kayseri fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    en az vaka sayısı açıklanan sayının 10 katı. bir de test yapılmıyor vaka sayısı artmış olmasın diye. ama ufukta acı bir gerçek var nefes alıp veren herkes covid hastası olacak. geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah herkese.
    Cevapla
  • derviş 3 yıl önce Şikayet Et
    he 10 katı, matematiğiniz yok heralde, 10 katı olsa şimdiye ülkenin yarısı korona olmalıydı.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Test yapılmıyor gerçekten sayı sanıldığından çok fazla çevremde çokca covid hastası var akciğer filmiyle tanı ve tedavisi yapılıyor sadece yatan hastalara test yapılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi