Bakan Koca açıkladı: 65 yaş üstü kısıtlama ne zaman kalkacak?

Türkiye'de koronavirüsün görünmeye başladığı anda 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Bugün konuyla ilgili tekrar açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun ardından yaptığı açıklamada bu konuya dair, "Bayram sonrası dönemde 65 yaş üstüne kısıtlamaları kaldırmak yönünde Bilim Kurulu'nun önerisi var" diye konuştu. İşte son dakika gelişmesi...

Bakan Koca açıkladı: 65 yaş üstü kısıtlama ne zaman kalkacak?
Bakan Koca açıkladı: 65 yaş üstü kısıtlama ne zaman kalkacak?
GİRİŞ 29.07.2020 22:30 GÜNCELLEME 29.07.2020 23:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'de koronavirüs önlemleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Koca, "Bayram sonrası dönemde 65 yaş üstüne kısıtlamaları kaldırmak yönünde Bilim Kurulu'nun önerisi var" dedi.

 

 

"65 YAŞ ÜSTÜ KISITLAMANIN KALDIRILMASI DUYURUSUNU YAPACAĞIZ"

Bayram sonrası dönemde, erken dönemde bu kısıtlamaları kaldırmak noktasında Bilim Kurulu'nun önerisi var, bayram sonrası duyuruyu yapmış olacağız. Biraz daha sadece bayram döneminde sabredelim, bayram sonrasında inşallah gereken yapılıyor olacak. Büyüklerimizin kurallara uyma noktasında hassasiyet ve gayretinin bu saatlerin serbest bırakılmasıyla da gereken hassasiyeti yine aynı şekilde göstereceklerine eminiz.

 

 

YORUMLAR 9
  • muro 3 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyar heyeti 7/24 zaten sokakta.
    Cevapla
  • abdrhman 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu iran başkan yardımcısı ikinci kez korona olmuş. ilki 2 nisanda 24 gün karantinada kalmış iyileşmiş. ikinciside yeni korona pozitif olmuş fakat durumu iyiymiş. yaşlı 70 yaşlarında. yahu korona dedikleri bildiğimiz grip hastalığıdır. bu yaşlılarda biraz ağır geçerki zaten öyle oluyor. esas bu konunun arkasında yatan gerçekler saklanıyor. dünyayı bir yandan kaosa paniğe sürüklerlerken yahudiler kudüsü işgal etti birinci gündem maddesiydi bu durum bir anda gündemden düştü vede unutuldu. uyumaya devam edin yahudiler dünyayı ele geçirdiğinde ne oldu dersiniz. sanki geçmiş yıllarda gripten ölen bilhassa yaşlılar yokmuydu.
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    kim takıyorki yasagı
    Cevapla
  • Lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasakmıymış
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorun 65 yaş üstünde değil ki. Gençler sokaklardan alıp 65 yaş üstüne evde bulaştıriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!