Bediüzzamanın talebesi Bayramoğlu'ndan iddialara cevap
Bediüzzaman'ın talebesi Hüsnü Bayramoğlu, "Savunma Bakanımız Hulusi Akar veya Genelkurmay Başkanımızla, onların şahsında ordumuzla duadan başka bir münasebetim yoktur." ifadelerini kullandı.

Bediüzzaman'ın talebesi Hüsnü Bayramoğlu, bir gazetede hakkında yer alan iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 80 küsur yaşına gelmiş birisi olarak her ehl-i iman gibi heyecanla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışına koştuğunu belirten Bayramoğlu, şunları kaydetti:
"Genelkurmay Başkanımızı da orada gördüm. Zatıalilerine dua ettim. Muvaffakiyet diledim. Gelen bayramlarını tebrik ettim. Acaba Genelkurmay Başkanımız İsrail'in, Yunanistan'ın yahut Ermenistan'ın mı Genelkurmay Başkanıdır? Acaba benim de mensubu olduğum bu necip milletin kahraman ordusunun kumandanı olan bir zatı tebrik etmem kimleri ne için rahatsız etmektedir? Komutan bizim komutanımızdır, ordu da bizim ordumuzdur. Aynı şekilde bizim bu müjdeleri görmemize vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımızla tebrikleşmemizden, Ayasofya Camii'nin açılış gününde hem bakanlarımız hem de vekillerimizle tebrikleşmemizden ve sevincimizden, 80 senedir beklediğimiz bir günün heyecanını paylaşmamızdan ancak İslam ve tarih şuuru olmayanlar rahatsız olur."
Bayramoğlu, bu vatanın bir evladı ve bu ülkenin vatandaşı olarak herkes gibi böyle bir müjdenin tahakkukuna sevinmenin hakkı olduğunu ifade etti.
Devletin herhangi bir kurum ve kuruluşunda bir cemaatin ya da tarikatın örgütlenme denilecek yollara tevessül etmesini, fevkalade nefret ve itap ile karşıladığını, bunun çok büyük yanlışlıklara sebebiyet vereceğini ifade eden Bayramoğlu, "Benim gerek Savunma Bakanımız Hulusi Akar Bey ile yahut Genelkurmay Başkanımız ile onların şahsında ordumuz ile duadan başka bir münasebetim yoktur. Eğer vatan müdafaasında bir vazife bana terettüp ederse bir canım var onu da seve seve ecdadımın kanıyla sulanmış bu memlekete feda ederim. Ordumuzun en geride bir neferi olarak vazifeye hazır olduğumu ilan ederim." ifadelerini kullandı.
-
Mehmed Yiğit 4 yıl önce Şikayet EtHüsnü Abi iyiki varsınız. Bu duruşunuz Üstadımız Hz.lerinin duruşudur. Çok güzel bir cevap olmuş. Allah sizden razı olsun. Bu duruşunuzu destekliyor,bizlere kuvvet oluyorsunuzBeğen
-
DOBRA 4 yıl önce Şikayet Etiçimizdeki darbeciler daha bitmemiştir, herkes tedbirli ve dikkatli olsunBeğen
-
..... 4 yıl önce Şikayet Etfarzedinki abimizle tanisikligi olmus.genelkurmay baskanimizin.ne olacak yani ne olmus.sucmu islemisler.chp zihniyeti baska birsey degil bunlar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Huseyin 4 yıl önce Şikayet EtAllah muhterem Husnu abiden ebeden razi olsun. Bu gibi akil yoksunu çoktur Bu aciz gazetecilerin farafarali ittihamina kulak vermeyerek hizmeti imani den gelen hifzi ilahi ile teselli olmaliyiz.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Hasan Yılmaz 4 yıl önce Şikayet EtDava sadece Allah rızası olunca açıklama da böyle güzel oluyor Allah kendilerinden razı olsun fitne fesat odaklarına Rabbim fırsat vermesin inşaallahBeğen Toplam 8 beğeni