Ünlü restoranda skandal! Çorbanın içinden çıkan şoke etti

İstanbul’da bulunan ünlü bir et restoranında yaşanılanlar akıllara durgunluk verdi. Yemek yemek için restorana gelen genç adam, sipariş ettiği çorbanın içindeki cam parçasını yutunca yaralandı. Yaşanan skandalın ardından ünlü restoranın yetkilisi hakkında dava açıldı.

Ünlü restoranda skandal! Çorbanın içinden çıkan şoke etti
Ünlü restoranda skandal! Çorbanın içinden çıkan şoke etti
GİRİŞ 01.08.2020 17:55 GÜNCELLEME 01.08.2020 17:55
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ahmet D. ve 3 arkadaşı geçtiğimiz günlerde ünlü bir et restoranına gitti. Burada sipariş veren 3 arkadaş ana yemek öncesi çorba istedi. Masaya gelen çorbayı içmeye başlayan Ahmet D., bir anda boğazına bir şeyin takıldığını fark ederek arkadaşlarından yardım istedi. Revire götürülen genç adamın boğazından porselen parçası çıktı.

 

YARGILAMA BAŞLADI

Hastaneye giderek tedavi olan genç adam şikayetçi olunca savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Genç adamın yapılan tedavi sonrası basit şekilde yaralandığına dair rapor verildi. 3 arkadaşının tanıklığı sonrası genç adamın yaralanmasıyla ilgili restoran müdürü hakkında iddianame düzenlendi.

 

 

"BAŞKA ŞİKAYET OLMADI"

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan restoran müdürü, "Biz çorbalarımızı süzme şeklinde yaparız. Günde 2 bin kişiye hizmet veriyoruz ve hiçbir şikayet almadık. Çorbadan cam parçası çıkmasını kabul etmiyorum. Çıkan parça camdan ziyade plastik porselen gibi bir şeydi. Ben ambulans çağırmayı teklif ettim fakat genç adam restorandan ayrılıp kendisi tedavi oldu. bir parçayı da yuttuğunu beyan etti. Olay günü beyefendi dışından başka kimse şikayetçi olmadı" diye konuştu. Olayla ilgili dava sürüyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 28
  • baba 3 yıl önce Şikayet Et
    merakli koftecide kofteden civi cikiyorda corbadan camda cikabilir :)
    Cevapla
  • Kebır 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpasa geyıklı ıskembecısını bılmeyen yoktur kokarecten tel cıkmıstı bereket versın yutmadan evvel cıgnedım ve telı hıssettım garsona gosterdım buyuk bır pıskınlıkle abı kokarec cı bu tellle sarıyor kokarecı demezmı tabagı oyle bırakıp cıkmama ragmen hesabı tam aldılar serefsızler.
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    gömleğinin Düğmelerini bir kontrol etsin
    Cevapla
  • Mantık hatası 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı Adam cam veya porselen veya plastik bir nesneyi niye yutsun. Eğer ne yuttuğunu idrak edebiliyorsan sorumluluk yutandadır.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Restaurant adı neden gizli tutuluyor? Ünlü olması mı onu dokunulmaz kılıyor? Müdürün savunması daha da trajikomik bir durum. " cam değil plastik porselen parcası olabilir" şaka mi bu ya
    Cevapla
  • crayz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf vatandaşın düzelmesi için bi emeğin varmı yada örnek insan olmak gibi hayalin
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya komlo ise yalan ise bu vatandaşlardan herşey beklenir
    Cevapla
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    suç kanıtlamayınca neden açıklasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı