Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerden sonra Vali'den açıklama

Şanlıurfa'da dananın kesim alanına tek ayağından iş makinesine asılı götürüldüğü anların yer aldığı video, sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. Kurbanlık hayvanı kesim alanına tek ayağından iş makinesine asılı halde götürerek eziyet ettiği belirlenen 3 kişiye idari para cezası uygulandı. Vali Abdullah Erin, "Şahıslar hakkında ayrıca adli tahkikat başlatılmıştır" dedi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerden sonra Vali'den açıklama
Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerden sonra Vali'den açıklama
GİRİŞ 02.08.2020 16:24 GÜNCELLEME 02.08.2020 16:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayın üzücü ve Şanlıurfa'ya yakışmayan bir görüntü olduğunu belirtti.

 

 

İlgililer hakkında gereğin hukuk içinde yapılacağını aktaran Erin, "01.08.2020 günü ilimizde meydana gelen ve basına yansıyan 'hayvana eziyet' konusuyla ilgili olarak olaya karışan kepçe operatörü, kurban sahibi ve kasap yakalanmış, 5199 sayılı (Hayvanları Koruma Kanunu) kanuna göre idari para cezası uygulanmış ve şahıslar hakkında ayrıca adli tahkikat başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür insanlar insanlıktan çıkmış.
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl hayvanlar o kurbanlığı kepceye asandır..
    Cevapla
  • keleş ¹⁴ ⁵ ³ 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların allahin emrinden haberi bile yok
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki hala ne bu dini anlayan nede öğrenen var kulaktan dolma dinle kurban kesenler din yaşayanlar el insaf ya müslüman olmana gerek yok az bir şe ahlak. tabi bu günlere bizleri yıllarca hazırladılar laiklik dediler demokrasi dediler hukuk dediler her kötü olanı islama atfettiler bizde koptukça koptuk sonuç işte haberde görülüyor. islamı az bir şey bilen kurban hayvanına eziyet edilmemesi gerekliliğini bilirdi
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    o hayvanın eti şimdi kurbanlıktan çıktı,MUNDAR ve haram oldu. bunu yapanlar din ve islam bilgisinden yoksun cahil kişiler.kurban kesseler ne olacak kesmeseler ne olacak,islami kesim kurallarına uymadıktan sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...