Belgrad Ormanı'nda bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı'nda İstanbul'da kalan vatandaşların tercih noktalarından biri de Belgrad Ormanı oldu. Bayramın üçüncü gününde ormana gelen vatandaşlar mangal yakıp, piknik yaptı.

Belgrad Ormanı'nda bayram yoğunluğu
Belgrad Ormanı'nda bayram yoğunluğu
GİRİŞ 02.08.2020 16:51 GÜNCELLEME 02.08.2020 16:51

İstanbul'un en geniş mesire alanlarından biri olan Belgrad Ormanı yine İstanbulluların tercihi oldu. Bayram tatilinde şehir dışına çıkmayan vatandaşlar, Belgrad Ormanı'na gelerek piknik yaptı. Sabah saatlerinde ailesi ve yakınları ile gelen vatandaşlar nedeniyle Belgrad Ormanı'nda uzun araç kuyrukları oluştu. 

"HEM BURADA BAYRAMLAŞIYORUZ"

Koronavirüs nedeniyle şehir dışına çıkamadıklarını belirten Ahmet Balandi, "Korona nedeniyle memlekete gidemedik biz de buraya gelelim dedik. Gidebilseydik Iğdır'a gidecektik. Hem burada bayramlaşıyoruz ailecek geldik" dedi. Emine Yavuz da, "Çocuklarla geldik, temiz hava bol oksijen var iyi geldi hepimize" diye konuştu.

"OKSİJENE İHTİYACIMIZ VARDI"

Necla Alev ise "Pandemiden dolayı memlekete gidemedik. Bu bayramı da burada geçirelim dedik. Sabah 08.30'da geldik kahvaltımızı yaptık, şimdi de çay içiyoruz. Akşama kadar buradayız. Çocuklar mangal yaktı, ben de örgü örüyorum. Kaç zamandır dışarı çıkamıyorduk oksijene ihtiyacımız vardı o yüzden burayı tercih ettik" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!