Son dakika haberi: 4 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1.083 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 18 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 234 bin 934, can kaybı 5 bin 765 oldu. Bakan Koca "Yeni̇ hasta sayısındaki yükselme ci̇ddi̇. İki gün arasındaki fark, yakın zamanda ilk kez bu kadar belirgin." dedi.

GİRİŞ 04.08.2020 21:30 GÜNCELLEME 04.08.2020 21:44
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de son 24 saatte 1083 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 18 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 234 bin 934, can kaybı 5 bin 765 oldu.

4 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

İYİLEŞEN SAYISI 218 BİN 491 OLDU

Son 24 saatte 994 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 218 bin 491 oldu.

"YENİ HASTA SAYISINDAKİ YÜKSELME CİDDİ"

Bakan Koca son tablo ile ilgili "Yeni̇ hasta sayısındaki̇ yükselme ci̇ddi̇. İki gün arasındaki fark, yakın zamanda ilk kez bu kadar belirgin. Bayram ve tatildeki temas ortamının ağır sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs vaka ve can kaybı sayıları

YORUMLAR 140
  • xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    bayramı bahane etmeyelim evet vatandaşında hataları var ama sanayiler fabrikalar nasıl ne şekilde çalışıyor. iş veren ne kadar önlem alıyor. yemekhaneler lavabolar soyunma odaları ne halde millet iç içe denetlemeciler geliyor haber vererek biz geliyoruz diye. organize sanayine bi test yapın nasıl patlama oluyor vakalarda asıl ozaman görün
    Cevapla
  • Vecihi olca 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sağlığına sözümüz yok hadi ekonomiyide eğitiminde okullarında yürüt bakalım bu ortamda
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis uyarmayacak! Maskesiz görünce veya Burnundan aşağıda,Boynunda,Çenesinde tutana anında Cezayı basacak! zaman Vakalar durur...Çin,Vietnam Böyle önledi Vakaları.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar cahilse duyarsız ise polis ne yapsın hangi birine yetişsin el insaf ya
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Turistlerde var ama asıl tehlike 18-20 yaş üstü! ..artık Maskesiz ,sosyal mesafesiz sorumsuzca geziyorlar! Maske takın diye uyaranları bile tehdit ediyorlar! Virüsü yayan bulaştıran onlar! bu yüzden artık Cezaların katı bir şekilde uygulanması şart! çünkü Daha geçenlerde vefat eden 35 yaşındaki genç Doktorumuz gibi genç Genç insanlarda ölmeye başladı!.
    Cevapla
  • Mira 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet onu yapmayın şunu yapmayın diyor ama halkın bunu umursadığı yok. Zorlayıcı güce ihtiyaç var. Aksi halde halkımızın akıllanıp da adam gibi davranmasını beklemek pek de mantıklı değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?