Gaziantep'te 65 yaş üstüne Covid-19 kısıtlaması

Gaziantep'te yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların düğünlere katılımı, semt pazarına gidiş ile toplu taşıma kullanım saatleri kısıtlandı.

Gaziantep'te 65 yaş üstüne Covid-19 kısıtlaması
Gaziantep'te 65 yaş üstüne Covid-19 kısıtlaması
GİRİŞ 13.08.2020 13:01 GÜNCELLEME 13.08.2020 13:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vali Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, alınan yeni kararları duyurdu.

Covid-19'un en fazla büyükleri etkilediğini ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"65 yaş üstü ulu çınarlarımızı hep birlikte koruyup dualarını almaya ihtiyacımız var. Gaziantep'te gelin ve damadın anne, baba, dede, anneanne ve babaannesi hariç 65 yaş üstü kişilerin düğüne gitmesi yasaklanmıştır. Toplu taşıma, bulaşma riskini artırdığından sabah 07.00-10.00 ile akşam 17.00 ve 20.00 saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmaları, akşam 18.00'den sonra sebze-meyve pazarlarına gitmeleri yasaklanmıştır."

 

 

 

YORUMLAR 5
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef yetkilerini kullanmaktan korkan bir valimiz var, yasaklar koymak çözüm değil sayın vali! , polis ve zabıtalar klimalı odalarında ne zamana kadar oturacaklar, çıkıp denetim ve kontrol yapsın. şehir merkezine 2 polisi dikmekle denetim ve kontrol yapılmış sayılmaz. polis ne zabıtaları sokaklarda denetim kontrol yaparken görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • ali 65 üstü 3 yıl önce Şikayet Et
    bir gün vali beyde 65 üstü olacak bu dünyanın öbür tarafıda var orda nasıl hesap verecek 65 yaş üstündekiler tecrübelidir hayatı yaşamışlardır onların yaşamlarınla uğraşmayın artık onları rahat bırakın 65 üstü vatandaşlar kendilerini korur..........
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne uğraşması yapmayın, koruma.
    Cevapla
  • ahmet bozdoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün kabahat 65 yaş da
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali abim hakkını helal et zor bi durum haklısın ama bu ölenlerin geneli de 65 üstü sen daha şuurlu olabilirsin ama olmayanlar yüzünden diğer insanlarin hayatları riske girmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?