16 üniversiteye rektör ataması yapıldı

Son Dakika Haberi; Başkan Erdoğan 16 üniversiteye rektör ataması yaptı. ODTÜ'ye Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Ankara Üniversitesi'ne Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Akdeniz Üniversitesi'ne Prof. Dr. Özlenen Özkan, İTÜ'ye Prof. Dr. İsmail Koyuncu rektör olarak atandı.

16 üniversiteye rektör ataması yapıldı
16 üniversiteye rektör ataması yapıldı
GİRİŞ 14.08.2020 00:22 GÜNCELLEME 14.08.2020 00:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

16 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Tümay, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Meryem Tuncel, Dicle Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Musa Yıldız, İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Yavuz Ünal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Alim Yıldız, Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Tamer Yılmaz atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yaptı.

16 üniversiteye rektör ataması yapıldı

 

 

YORUMLAR 10
  • BéN 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuyla alakası yok ama , iyi ki varsın Haber7 ve Hayr'lı Cumalar . . . Adam gibi yorum alan 1 siz , 1 de Yenişafak . Ahaber eskiden yorum alırdı bıraktı ve 1 ara çöpçatan site reklamı verdi . Şimdi de MSN gibi tıkladığın habere 1 cümle yazıyor ve sonrası - sonrası ve sonrası . . . Kim uğrar Ahaber ve tgrt habere ?
    Cevapla
  • İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki varsınız sayın Müdürüm
    Cevapla
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivas Cumhuriyet Üniversitesine çok güzel hizmetler yaparak çağ atlatan Prof. Dr. Alim YILDIZ hocam tekrar görevlendirilmiş. Tam isabet olmuş hocama hayırlı hizmetler dilerim.
    Cevapla
  • Yadin 3 yıl önce Şikayet Et
    Baraj hastane yol silah geni uçak yaparsın o kadar hizmet yaparsın bı rektör gelir aç tır yemeye doyamaz herşeyi bozar unuttur ur
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    ah ulan o listede bende olacaktım ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!