Konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar

Haber7 yazarı Esra Elönü ABD başkan adayı Joe Biden'ın "Türkiye'de muhalefetle bir olup Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine ve bu sözler sonrası muhalefetten gelen tepkiyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Elönü, "konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar. Bu Bidon çanakları olayı iyice tüy dikerek Erdoğan projesine bağlamaya çalışıyorlar lakin beyin hücreleri takatsiz." ifadelerini kullandı.

Konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar
Konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar
GİRİŞ 16.08.2020 13:48 GÜNCELLEME 16.08.2020 13:48
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İşte Elönü'nün o yazısı;

Şaşırma duygumuzu bir paslı bisiklet gibi bodruma indirdik. Şaşırmalarımız da kullanılmamaktan paslı. Şöyle ağız tadıyla hissedeceğimiz bütün duyguların cenazesini kaldırdılar.

Hepiniz görmüşsünüzdür ABD’de Başkanlık seçimlerinde Trump’a rakip olan Joe Biden’in gevişli videosunu. Bay Bidon çok endişeli. Bay Bidon, muhalefetin ipini yağlıyor. Kısacası , İstanbul’u nasıl bir çift plaj terliğine verdiysek başka terliksiler bulup Başkan Erdoğan’ı  devirmeliyiz diyor Pazar Bidonu.

Yürüyen Villasının terapiyle sökülen kiremitlerine ağlayan Yılmış Özdil aynı şekilde Doğu Akdenizde ölen balıklara ağlayıp levrek levrek zırlıyordu. Evet balıklara ağlıyormuş ama Bidon gibi köpek balıklarına ağlıyormuş meğer. Foto netleşti.

Resmen itiraf ediyor bu içerideki Bidona çanak tutan çamur muhalefetle nasıl düet halinde olduklarını . Şuraya bakar mısınız? İçimizdeki muhteris jelatinlere sarılı sarma yaprağı logolu pırtıcıkların ve omurgasızlık hastalığına deva olamamış imitasyon devacıların Dış Mihrak dendiğinde kaportalarının ve tamponlarının neden ayrı oynadığını anlatıyor işte.

Bidon endişeli çanaklar da tırsak . Bidon bunları dürtüyor videoda.

Hey Bidon buradayız. Sen Eski Türkiye’yi özledin anlaşıldı. Eteklerini yalayanlara kemik atmayı özledin sen. Öyle içimizde bariton havlayanları seçtin de dinazor barınağına müşteri arıyorsun . Sen Maklube de yemişsindir.  Bu toprakları yemek senin yediğin Pensilvanya peçetesine tırnağına benzemez. Kendi meclisinde mabad dikizleyen leş gözlerinle bu topraklara bakamazsın bile.

Sen 15 Temmuzda ağzına atlet tıkanmış Tank egzozusun  Bay Bidon unutma! 

Şimdi karıştırdıkları haltçı başı bunları satınca muhalif tesisat sessiz kaldı. Beş saat sonra Bidona damlayan CHP Sözcüsü Öztrak şöyle diyor “ Biden,  Erdoğan’ın değirmenine su taşımaktan vazgeçsin”

Bunlardaki yüzden dağ yoluna asfalt olur o derece kalın. Bu konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar. Bu Bidon çanakları olayı iyice tüy dikerek Erdoğan projesine bağlamaya çalışıyorlar lakin beyin hücreleri takatsiz.

Eğer kabul ederlerse, Kılıçdaroğlunun neden Temmuz günü bir anahtarlık gibi terliğinin içine kıvrıldığı ortaya çıkacak.

 Eğer kabul ederlerse “ Teröristlerle neden halay başı poz verdikleri” daha net anlaşılacak. Eğer kabul ederlerse beyin sünepesi bir plaj terliğinin neden  İstanbulda yapacak hizmet değil yatacak şezlong aradığı aşikar olacak.

Fatih Sultan Mehmetin türbesini tekmeledikçe hangi Bidondan ses geleceğini biliyorlar çünkü.

İşte şimdi bu alçakların en yükseği olmaktan duyduğumuz şerefle olacakları izleyelim.

İşte şimdi düşün birbirinize bir taraflarınızı kırın ..

Görelim, alçağınızda sakladığınız bidonları çanakları devirelim.

 

YORUMLAR 77
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan=Büyük Türkiye...kivrananlarin karin ağrisi belli...içerde döviz kuru oyunlarıyla bazı izansizları saflarina çekecekler...disarda yurtta sulh sevenler yunan vasitasiyla bizi tahrik ediyor...oyun belli, aslinda 15 temmuzda gördük bunu yurtta sulh şifreleri...
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Artik abd nin faşist bir başkan adayı var. Bu bunak biden bizim için adam değildir. Ülkemizde demokrasinin yıkılmasini isteyen darbeci, Türkiye düsmanı alçağın biridir.
    Cevapla
  • Hacı Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaten alçak olduğuna gücünden dolayı itiraz etmiyor, ancak içimizdeki işbirlikçi oldukları halde, halâ itiraz edenlere ve onlara oylarıyla destek verenlere ne diyelim ?
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ;" Allah BİR" dese artık Ona inanamayacağımız safhaya geldik artık.... veee Herkim ki ABD ile el sıkışsaaa " PARMAKLARINI SAYSIN" tam mı degil mi diye??Yıllardır "PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR" deyip başta İncirlik'den dahil ülkemin altını oyan bir devlet değil mi ABD??
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis hepsinin hakkından gelir EVVELALLAH,
    Cevapla
  • bilgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bidonun açıklamasından anlaşılan Erdoğan düşmanlığının kaynağı da ABD. Obama güçlü başarılı arkasında büyük halk desteği olan liderlerden nefret ediyordu. Erdoğan Putin Merkel. Merkel ABDnin bu tutumu yüzünden bırakıp gidemiyordur. Rusyada da Putinin arkasındaki halk desteğini azaltmak için algı manipülasyonu yapıyorlar. ABD bu 3 lideri başarılı oldukları için tehdit olarak algılıyor. Sosyal medyaya 5 10 tane çapulcu hesabı açıp algı manipülasyonu yapsan liderin arkasındaki halk desteğini yavaş yavaş bitirmeye başlarsın. Ortamı chp fetöcüler gerdiği halde Erdoğan geriyormuş gibi gösteriyorlar mesela. Erdoğanın tek yaptığı doğruları konuşmak doğrunun yanında olmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak