Trump'ın 'Erdoğan' sözlerine Uğur Işılak'tan yorum: Seni yükseltmeyecek

ABD Başkan adayı Joe Biden'in Türkiye ve Erdoğan ile ilgili sarfettiği skandal ifadeler sonrası ABD Başkanı Donald Trump, seçilecek ABD Başkanı'nın birinci sınıf satranç oyuncusu Erdoğan'la başa çıkacak zihinsel kapasitede olması gerektiğini söyledi. Türkücü Uğur Işılak ise sosyal medya üzerinden Trump'a mesajı verdi.

Trump'ın  'Erdoğan' sözlerine Uğur Işılak'tan yorum: Seni yükseltmeyecek
Trump'ın 'Erdoğan' sözlerine Uğur Işılak'tan yorum: Seni yükseltmeyecek
GİRİŞ 17.08.2020 19:47 GÜNCELLEME 17.08.2020 19:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fox News canlı yayına katılan ABD Başkanı Donald Trump, kasımdaki seçimlerdeki rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Uğur Işılak da Trump'ın açıklamalarını kastederek bir paylaşımda bulundu.

"TRUMP İLK DEFA DOĞRU ANALİZ YAPMIŞ"

Uğur Işılak, "Trump ilk defa doğru bir analiz yapmış. Ancak Biden’ın Erdoğan’la boy ölçüşecek seviyede olamayışının tespiti, Trump’ı o mertebeye yükseltemeyecektir hiçbir zaman." dedi.

TRUMP NE DEMİŞTİ?
Biden'ın göreve uygun olmadığını savunan Trump, "Joe kötü durumda, bunu kabul edelim. Joe kötü durumda. Belki bazıları onun için üzgün hissedecek, bazıları etmeyecek ama ülkemiz bunun için fazla önemli. Zehir gibi insanlarla uğraşıyorsunuz. O ülkelerde lider olan dünya standartlarında satranç oyuncuları ile uğraşıyorsunuz. Çok zeki insanlarla kapışmanız gerek. Ben hepsini iyi tanıyorum. Hepsiyle aramız iyi. Mesela Türkiye'de Erdoğan ile... Biden daha nerede olduğunu bilmiyor. Kötü durumda olan, nerede olduğunu bilmeyen ve artık konuşamadığı için bodrumundan çıkmaya korkan  birine sahip olamayız" dedi.
 

YORUMLAR 15
  • SOYSALMEDYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada şu ana kadar BÖYLE birşey hiç görülmemiş abd başkan adayı Reis in reklamını yapıyo şu işe bakın ALLAH yardımcımız olsun, fetönün ele geçi4rdiklerinden belli ha. Artıkın müslüman uyanık olmak zorunda LÜTFEN UYANIK OL ey müslüman.
    Cevapla
  • Anlıyana 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump aptalı hep aynı, ne dediğini bilmiyor.
    Cevapla
  • Tarık Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Uğur ışılak Türkücü değil agırlıgı saygınlıgı olan usta bir sanatçı ozandır! Üsluba dikkat edin!
    Cevapla
  • ertugrul 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün gavurlar reisin dogru yolda oldugunu anladı biizm ülkemizdeki eşşek kafalılar anlamadı vatan hainleri
    Cevapla
  • şeriat 3 yıl önce Şikayet Et
    eşseğe kurban olsun hainler vatan hainleri
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    erdogan cok akil ve ulke icin gerekli lider amma biz de bir bira sakiz yada biber icin vatan satacak hain cok bunlara ne dersen ne anlamaz irak afganistan gibi olsun der beyin yok su an erdogan olmasa belki irak da beter olur idik bu kadar dusman var iken erdogan geldi dusman cok oldu degil zaten dusman var idi sadece bekliyorlar idi erdogan ortaya cikardi hepsini
    Cevapla
  • Nürnberg 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir tespit...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...