Gaz muhalifi CHP, tüple çalışıyor! 'İğreniyorum bunların hasetliğinden'

Haber7 yazarı Esra Elönü, Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz rezervini hazmedemeyen isimlere sert tepki gösterdi. Elönü, "Eski Türkiyeyi yeniledik bütün dekoru değiştirdik bir tek bohçacı kuyruklu chp kaldı . Tabi gaza muhalefet edecek tüple çalışıyor çünkü." dedi.

Gaz muhalifi CHP, tüple çalışıyor! 'İğreniyorum bunların hasetliğinden'
Gaz muhalifi CHP, tüple çalışıyor! 'İğreniyorum bunların hasetliğinden'
GİRİŞ 22.08.2020 17:04 GÜNCELLEME 22.08.2020 17:28
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

 

 

Gülmelere gark eden sıtmalı muhalefetin hiç şaşırtmayışına şaşırıyorum. Sıvışık hülyalara dalanlar yırtındı ağız burun yamultup küçümsedi lakin yine deryalara dalanlar kazandı.

Ayasofya bereketiyle geldi. O nasıl bir şükür secdesiymiş ki ilk kıyamda zafer meyvelerini topladık. Düşünsenize size müjdelerle gelen bir lideriniz var  Recep Tayyip Erdoğan. Sesiyle yetimlerin üstünü örten , eksilmekten yorulmuş mazlumların baba omzu Erdoğan. Bahar cemresiyle , Erdoğan müjdesiyle gelir demiştim. Geldi de. Sen yeter ki dur başımızda sancak düşmesin. Biz yorulursak soluk oluruz gölgende, bir derdimiz varsa da bin teselli olan sen , yokuşlar da olsa ilk düzlükte sen . Sen vefanın memleketisin Allah bizi bu memleketin gurbetinde bırakmasın .

 

 

Şimdi gelelim beyni pişik olmuş pudrasız soytarılara. Ve o avane yine leş cümlelere gerdan kırıyor. Duşakabine üyesi Nevşin Gazı nasıl çıkartacakları konusunda uyarılarda bulunuyor evindeki saksıları kolilere yerleştirmiş de nakliyecilere ayar veren Melahat Teyze ayarında gaza talimat veriyor. Diyor ki çıkartamayacaksanız ben nasıl çıkartılacağını gösteriyim diyor adeta. Gülüyor geçiyoruz.

Yine bir Prof. Venezuela’da bir bidon benzinin bir damak çikolata etmediğini söyleyerek komple damak zekaya sahip olduğunu ortaya çıkarıyor. Beyinleri protez işte takmayı unuttukları anda bunlara maruz kalıyoruz. Bedava bulsanız babet çoraplarınıza kadar fullersiniz. İş ağız burun tampon kıvırmaya gelince bidonundan firar etmiş kapak gibi yuvarlanıyorsunuz.

Canan Karatay doğal tüketin derken organik pazarda kabak sırası bekleyen canlılar şimdi bize ait olan doğalgaza mangal kömürüyle nispet yapmaya çalışıyor.

Eski Türkiyeyi yeniledik bütün dekoru değiştirdik bir tek bohçacı kuyruklu chp kaldı . Tabi gaza muhalefet edecek tüple çalışıyor çünkü.

İğreniyorum bunların hasetliğinden bu topraklara olan hasetliğinden. Karbonmonoksitin amca oğlu hepsi, doğal güzelliklerimize sevincimize müjdemize irin sıçratıp duruyorlar.

Bu bereketli bir müjde. Burası Türkiye. Yahu ister kudurun ister parçalanın biz sevinmeye ve duaya devam edeceğiz. Siz bu kış taburelerden taşıp asfalt lokumu olmuş göbek yağlarınızı yakarsınız artık .

Siz soba borularındaki kurumlarınızda atıp tutup hav yarışına girmeye devam edin. Doğalgazın dili olsa ateşle yaklaşın yeter ki şu beyinsizler yaklaşmasın diyecek ..

YORUMLAR 88
  • Ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanıma soralım 1 sene önce trakyada bulunan birmiyar m3 doğal gaza ne oldu cevaplarmısınız gerimi kactı yoksa sondsj deliğini kapatmayı unuttularda havayamı karıştı ondan kimse inanmıyor piyasalarbile
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun, Esra hanım. süper yakıştırmalar.
    Cevapla
  • yaşasın vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    her satırı mükemmel
    Cevapla
  • Z.A.S 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine,kalemine sağlık,az bile söylüyorsun bu beyin yoksunu,kumaşı başka yerde dokunmuş,ipleri dışarda olan insan görünümlü şeylere...
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne mükemmel bir yazı elinize sağlık hanımefendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"