CHP'li Özkoç'tan Giresun provokasyonu! Bakan Kurum'dan son dakika talimatı

Son dakika haberi: Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, afet bölgesine giderek vatandaşlarla bizzat ilgilendi. CHP Milletvekili Engin Özkoç ise afetzede bir vatandaşın sözlerini algı operasyonuna çevirerek sosyal medya üzerinden Giresun'da vatandaşlarla ilgilenilmediğinin izlenimini vermeye çalıştı.

GİRİŞ 24.08.2020 17:21 GÜNCELLEME 24.08.2020 17:33
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Giresun'da sağanak sonucu meydana gelen sel felaketinde 2'si asker 7 kişi hayatını kaybetti. 17 binanın yıkıldığı, 361 yapının hasar gördüğü Dereli ilçesi ve çevre ilçelerde selin izleri silinmeye çalışılıyor. Ekipler, sel felaketinde 3´ü jandarma personeli kayıp 9 kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Kurum ve Soylu ise çalışmaları yerinde takip ederken vatandaşlarla tek tek ilgilendi. 

CHP'Lİ ÖZKOÇ'UN SEL YALANI ORTAYA ÇIKTI

CHP Milletvekili Engin Özkoç,sel felaketinde eşini kaybeden acılı bir vatandaşın sözlerini siyasi malzeme haline getirerek Bakan Kurum ve Soylu'yu hedef aldı. Bizzat sel bölgesinde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla tek tek ilgilenen Bakan Kurum'u hedef alan Özkoç, "Kepçe üzerinde poz verenler nerede? Eşini kaybeden Giresunlu vatandaş: “Geçmiş olsun. Başın sağ olsun diyen bile olmadı” sözleriyle vatandaşın acılarına ortak olmak yerine siyasi propaganda malzemesi haline getirdi. 

 

 

BAKAN KURUM BİZZAT İLGİLENİP TALİMAT VERDİ

CHP'li Özkoç'un propaganda malzemesi haline getirdiği acılı kadınla bizzat ilgilenen Bakan Kurum, hasar gören evi inceledi. Yeni yapılacak evlerden birinin afetzede vatandaşa verilmesi yönünde de talimat verdi. Acılı vatandaşın yarın yeni evine taşınacağı öğrenildi.

Kurum ayrıca, aynı sokakta yer alan farklı bir evi daha ziyaret ederek hızlı bir şekilde tadilat yapılması, evin eşyalarının tedarik edilmesi yönünde çalışmaların başlatılmasını istedi.

BAKAN KURUM'DAN YAPILAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Amacımız, vatandaşımızın yarasını hızlı bir şekilde sarmaktır.Akkaya Deresi güzergahı üzerinde 24 tane yapı tespiti yaptık, bu yapıları hızlı bir şekilde kaldıracağız.Doğankent'te 150, Dereli'de 200 konut inşası için arazi çalışmaları başlattık.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 111
  • ekispires 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın suratında sinsi bir gülümseme var sanki felakete sevinir gibi. vatan sevgisi ağır bastı herhalde.
    Cevapla
  • rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    senin işin ne mecliste oturup konuşmak mı git kendin ilgilen milletvekilisin
    Cevapla
  • mantikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ne sevincine ortak olurlar ne de uzuntusune. ne menem seysin sen chpkk. saclarim kadar oyum olsa 1 telini vermem size.
    Cevapla
  • Y.t.o 3 yıl önce Şikayet Et
    Her defasında yalan söylersen hiç imanın kalmaz yazık edersin kendine sonra pişman olacaksın ne yazıkki
    Cevapla
  • KIZILELMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar midemi bulandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'