Eczacılara şiddet görüntülerine tepki yağdı

Türk Eczacıları Birliği sosyal medya hesabından eczacılara yapılan şiddet görüntülerini paylaştı. Sinirlenerek bir eczaneyi adeta yıkan şehir magandası ise büyük tepki çekti.

GİRİŞ 25.08.2020 11:36 GÜNCELLEME 25.08.2020 11:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılarak tepki gösterilen görüntülerde, biri kadın iki müşterinin eczaneye gelerek içerideki görevlilerle konuştuğu görülüyor.

 

 

Müşterilerden erkek olanın bir anda sinirlenerek tezgâhtaki ilaç kutularını savurduğu kameraya yansıyor. Kimliği belirsiz kişi son olarak eczacı kadına da ilaç kutularını fırlatıp yanındaki kadınla birlikte eczaneden ayrılıyor.

Türk Eczacıları Birliği tepki çeken görüntülerle birlikte şu mesajı paylaştı:

 

 

"Pandemi mücadelesinde eczanelerimizdeki en yakın çalışma arkadaşlarımız olan eczane çalışanlarımızdan birinin izlediğiniz görüntülerde olduğu gibi, insan olma vasıflarını kaybetmiş kişi tarafından sözlü ve fiziki şiddete maruz kalmasını kabul etmiyoruz. Sağlıkta şiddete hiçbir sağlık çalışanını kurban vermeyeceğiz! Sağlıkta şiddetin normalleşmesine izin vermeyeceğiz. Türk Eczacıları Birliği olarak gerekli hukuki yaptırımların yerine getirilmesini talep ediyor, konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ilan ediyoruz."

YORUMLAR 10
  • mehmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebep ne olursa olsun bunları yapmaya hakkı yok. Aldıklarını iade edersin defolup gidersin veya şikayet edersin. Aynı hareketi başkası yanındaki kadına yapsa erkek kesilir. Herkes kabadayı olmuş .
    Cevapla
  • TR TEKTİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebep neydi suç kimdeydi bilinmez bilinen tek birşeyvar oda böyle vurup kırarak hiçbişey hallolmuyor.Ha olduki adam haklıydı ama bu görüntülerden sonra ne hakkı kaldı ne hukuku.Sakin biraz daha sakin...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak, saldırgana hak verenler çoğunlukta. O zaman bu tür olaylar normal. Çünkü benzer durumda aynı davranışı yaparım anlamına grluyor bu
    Cevapla
  • Devlet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebep neydi acaba
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    bu alçakları yakalayıp arka kapıdan salar san daha çok saldırı olur bizim kanunlarımız çok esnek katı olacak caydırıcı olacak esnek şimdiye kadar yaramadı bu tip öküzler birdaha yapabilecek mi bakalım buna en az 2 yıl bak bakayım o zaman içeride duygusal davranma yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı