MSB: Tatbikat ile kazada 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'de alarm tatbikatı uygulaması sırasında dengesini kaybederek, kayalıklardan düşüp, ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım ile Manisa'da meydana gelen kazada yaralanan Ulaştırma Er Cihat Şengil'in şehit olduğunu açıkladı.

MSB: Tatbikat ile kazada 2 asker şehit oldu
MSB: Tatbikat ile kazada 2 asker şehit oldu
GİRİŞ 25.08.2020 15:32 GÜNCELLEME 25.08.2020 17:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hakkari Şemdinli bölgesindeki bir üs bölgemizde alarm tatbikatı uygulaması esnasında mevzide dengesini kaybederek kayalıklardan düşen ve ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, derhal helikopterle hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 24 Ağustos 2020 tarihinde şehit olmuştur. Adli ve idari işlemler başlatılmıştır. 27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa'dan Mersin Taşucu Limanı'na (KKTC’ye gitmek üzere) giderken meydana gelen kazada yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Ağustos 2020 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

 

 

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bakanlığın Twitter'daki hesabından, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Mersin'de şehit olan Ulaştırma Er Cihat Şengil ile Hakkari'de şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım için başsağlığı mesajları da yayımlandı.





 

 

 

YORUMLAR 3
  • osmanlı iskenderun 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mekanlarını cennet etsin, ailesine sabırlar versin insallah..
    Cevapla
  • Düşünür 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz şehadetlerini makbul eylesin. Yakınlarının yardımcısı olsun ve sabrı cemil versin.
    Cevapla
  • Mehmetfatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetlerini kabul etsin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!