Bakanlık resmen açıkladı: Yıldırım-7 Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 1495 personelin görev aldığı Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu'nun başlatıldığını bildirdi.

GİRİŞ 26.08.2020 09:41 GÜNCELLEME 26.08.2020 09:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca "Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu"nun başlatıldığı belirtildi.

 

Operasyonda, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 100 operasyonel timdeki 1495 personelin görev aldığı kaydedildi.

 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım 1-2-3-4-5-6 operasyonları kapsamında, bugüne kadar toplam 31 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilen açıklamada, 48 mağara, sığınak ve deponun imha edildiği, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Yıldırım" operasyonlarının, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla sürdüğü ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Yozgatlım 3 yıl önce Şikayet Et
    Taş üstünde taş bırakman hainlerin hepsini öldürün kahraman yiğitlerim türk askerinin adını dıydularmı tirtir titresin hainler
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    akıllanmaz bunlar
    Cevapla
  • Adıyamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz açık, Gazanız Mübârek olsun. Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Arif gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamete kadar savaşcağız anlaşılan. Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Diyarbakır 21 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah Bismillah, Allahu Ekber. Kahrolsun terör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...